GNTM: Η Άννα Μαρία Ηλιάδου έκανε τα μαλλιά της ροζ

Ακολούθησε το παράδειγμα του Ηρακλή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM: Η Άννα Μαρία Ηλιάδου έκανε τα μαλλιά της ροζ

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου αποφάσισε να ακολουθήσει το παράδειγμα του φετινού νικητή του GNTM, Ηρακλή, και κάπως έτσι, έβαψε κι εκείνη τα μαλλιά της ροζ. Η αλήθεια είναι πως η εμφάνισή της είναι πολύ διαφορετική από αυτή που έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα.

Η νικήτρια του δεύτερου κύκλου του GNTM έχει πειραματιστεί αρκετά με τα μαλλιά της από τη μέρα που έφυγε από το ριάλιτι και η τελευταία αλλαγή που έκανε μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Η αλλαγή στα μαλλιά της Άννας Μαρίας Ηλιάδου

Οι φήμες που ήθελαν την Άννα Μαρία Ηλιάδου ζευγάρι με τον Έντουαρντ Στεργίου

Πριν από αρκετό καιρό, ο Έντουαρντ Στεργίου μίλησε στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου» και μέσα σε όλα απάντησε στις φήμες που τον θέλουν να είναι ζευγάρι με την Άννα Μαρία Ηλιάδου.

Η νικήτρια του περσινού «GNTM» και ο πρώην διαγωνιζόμενος του ριάλιτι μόδας φαίνεται να περνούν αρκετό χρόνο μαζί, γι' αυτό και οι φήμες που τους θέλουν να διατηρούν σχέση ολοένα και οργιάζουν.

Έντουαρντ Στεργίου Άννα Μαρία Ηλιάδου τέλος στην φήμη για την σχέση τους

Ωστόσο, ο Έντουαρντ μίλησε ανοιχτά για τη φημολογούμενη αυτή σχέση, βάζοντας αφοπλιστικά τέλος σε οτιδήποτε ακούγεται.

Συγκεκριμένα, το μοντέλο είπε: «Του Αγίου Βαλεντίνου δεν γιορτάζω, δυστυχώς. Για να γιορτάσω του Αγίου Βαλεντίνου, σημαίνει ότι κυριεύεσαι από ένα πάρα πολύ ωραίο συναίσθημα, το οποίο δεν το έχω. Είμαι μόνος μου. Δεν ήμουν χέρι – χέρι με την Άννα Μαρία Ηλιάδου. Είχαμε πάει μια φιλική βόλτα. Δεν έγινε τίποτα. Ήταν μια φιλική βόλτα».

Η Άννα Μαρία, επίσης, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και απάντησε για πρώτη φορά στις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με το νεαρό μοντέλο.

«Όχι, καλέ. Μια δουλεία κάναμε μαζί και βγάλαμε μια φωτογραφία. Δεν έχω σκεφτεί αν θα μπορούσα να είμαι μαζί του», είπε χαρακτηριστικά η Άννα Μαρία Ηλιάδου. Ωστόσο, μέσα στο παιχνίδι ο Έντουαρντ είχε τρυφερές στιγμές με άλλη παίκτρια.

 Άννα Μαρία Έντουαρντ σχέση