OPEN: Πρόταση σε όνομα "βόμβα" για να βρίσκεται στο πάνελ της Τσολάκη

Και όμως... δεν πάει το μυαλό σας...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
OPEN: Πρόταση σε όνομα

Η Ελένη Τσολάκη επιστρέφει στην τηλεόραση, έπειτα από έναν χρόνο απουσίας. Η παρουσιάστρια θα αναλάβει την παρουσίαση της καλοκαιρινής εκπομπής στο OPEN, «Καλοκαίρι #not» και μαζί με το κανάλι έχουν ξεκινήσει να ψάχνουν τα πρόσωπα που θα βρίσκονται μαζί της στο πάνελ.

«Το OPEN καλωσορίζει στην ομάδα του την Ελένη Τσολάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια εντάσσεται στο δυναμικό του καναλιού και θα συμβάλει με την εμπειρία και το δυναμισμό της στην ενίσχυση της ψυχαγωγικής ζώνης, ξεκινώντας με την παρουσίαση της πρωινής καλοκαιρινής ψυχαγωγικής εκπομπής του OPEN, “Καλοκαίρι #not”» αναφέρει η ανακοίνωση του σταθμού που βγήκε πριν από λίγες ημέρες.

Σε αυτό το πρόσωπο έγινε πρόταση να βρίσκεται στην εκπομπή της Τσολάκη

Σύμφωνα το ρεπορτάζ της εκπομπής Στη Φωλιά των Κου Κου, ένας γνωστός και αγαπητός τραγουδιστής στο κοινό είναι πολύ κοντά στο να βάλει την υπογραφή του προκειμένου να συμμετέχει στο πάνελ.

Ο λόγος για τον Άρη Μακρή, που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή του στο λαμπερό σόου του J2US στο πλευρό της Έρρικας Πρεζεράκου.

«Ήθελα πολύ να κάνω το "Αγρότης Μόνος Ψάχνει"»

Μόλις κυκλοφόρησε η επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας της Ελένης Τσολάκη με το Open , η παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, όπου μίλησε για την εκπομπή που θα αναλάβει φέτος το καλοκαίρι και όχι μόνο.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους, θέλησε να ρωτήσει την Ελένη Τσολάκη αν θα επέστρεφε στο Happy Day. Εκείνη απάντησε δίχως δεύτερη σκέψη:

«Ναι καλέ! Εκεί είναι σαν τον φοιτητή που φεύγει λίγο για σπουδές, αλλά πάντα θα γυρίσει στο σπίτι. Έτσι αισθάνομαι. Στο Happy Day τα παιδιά είναι οικογένειά μου. Είναι μια σχέση δοκιμασμένη και σταθερή. Είναι μία πόρτα που είναι πάντα ανοιχτή για μένα και πάντα θα ήθελα να επιστρέψω εκεί. Είναι οι φίλοι μου, είναι η παρέα μου».

«Το Survivor είναι κάτι το οποίο δεν θα έκανα με τίποτα. Τόσες μέρες χωρίς μπάνιο; Δεν υπάρχει περίπτωση.

Πάρα πολύ ήθελα να κάνω το Αγρότης μόνος ψάχνει. Αισθάνομαι πως ό,τι έχει να κάνει με τον κόσμο, μου αρέσει πάρα πολύ. Αλλά εντάξει… Όλα γίνονται για κάποιον λόγο και όλα γίνονται για καλό», ξεκαθάρισε η Ελένη Τσολάκη.