Γιώργος Μαυρίδης: «Λέγανε ότι πήγα να περάσω ναρκωτικά στο...»

Σοκάρει με τις αποκαλύψεις του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Μαυρίδης: «Λέγανε ότι πήγα να περάσω ναρκωτικά στο...»

Καλεσμένος στην εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου, βρέθηκε ο Γιώργος Μαυρίδης. Ο γνωστός tattoo artist και παρουσιαστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις περιπέτειες που έχει ζήσει στα ταξίδια του εκτός Ελλάδος.

Μάλιστα, έμεινε κυρίως στο επεισόδιο που σημειώθηκε στο Μεξικό, όταν ειπώθηκε πως πήγε να περάσει ναρκωτικά στο Μεξικό.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Μαυρίδη για τα ναρκωτικά

«Στο Μεξικό έπρεπε να έχουμε δηλώσει ένα ξενοδοχείο, αλλά εμείς είχα κανονίσει να μείνουμε σε έναν φίλο μου Μεξικάνο. Τους έδωσα τα στοιχεία του ανθρώπου και δεν το δέχτηκαν. Ήταν περίεργη η κατάσταση. Γυρίσαμε πίσω, χάσαμε κι εκεί λεφτά. Αυτή την κατάσταση την είχα αντιμετωπίσει ξανά, στο πρώτο μας ταξίδι με το World Party στη Βραζιλία. Εκεί μας απέλασαν κανονικά από τη χώρα», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Στο Μεξικό ήταν πολύ πιο αυστηρά τα πράγματα, ο καθένας πήραμε από ένα τηλέφωνο μετά από πολλές ώρες. Αυτό που με πείραξε εκείνη τη στιγμή ήταν ότι δεν μπόρεσα να μιλήσω με τη μάνα μου. Μίλησα μόνο με τον πράκτορά μου που μου κλείνει τα εισιτήρια».

«Και από εκεί άρχισε να συζητιέται στο τουριστικό γραφείο, δόθηκε μια πληροφορία σε έναν δημοσιογράφο και κατέληξε μέχρι και ότι εγώ πήγα να περάσω ναρκωτικά στο Μεξικό. Απίστευτα πράγματα, είναι αστείο αυτό. Κατεβαίνω από το αεροπλάνο, ανοίγω το κινητό χωρίς να έχω ιδέα τι γίνεται και έπαθα εγκεφαλικό. Λέω, τι να σώσω; Κατέβηκα και είχα τρελαθεί, δεν το πίστευα. Εγώ δεν καπνίζω καν και λέγανε τα χίλια μύρια», κατέληξε ο Γιώργος Μαυρίδης.

«Ειπώθηκε ένα πολύ κακό ψέμα για μένα στο Πρωινό, ένιωσα πολύ άβολα»

Ο Γιώργος Μαυρίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα ψέματα που είχαν ειπωθεί για τον ίδιο στο Πρωινό.

Ο Γιώργος Μαυρίδης που δήλωσε ότι θα συμμετείχε και στο Survivor, μίλησε επίσης και για τη εμπειρία του στο Nomads και την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε λίγο αργότερα.

«Όταν βγήκα από το Nomads δεν πήγα καλεσμένος στο Πρωινό. Δεν πέρασα από εκεί και τα είχα… ακούσει κιόλας. Είχα κάνει συμφωνία με το κανάλι να μη βγω μετά σε καμία εκπομπή. Μετά βγήκα, είδα και τι λέγατε στο Πρωινό για μένα και το έληξα τελείως. Στη δική μου περίπτωση, επειδή βρέθηκα στη μέση των καταστάσεων λόγω Nomads, κάποια πράγματα που ειπώθηκαν στο Πρωινό ήταν ψέματα και όταν βγήκα και τα είδα ένιωσα πολύ άβολα.

Δεν θέλω να πω τώρα γιατί το έχω λήξει το θέμα με τη Φαίη. Ειπώθηκε ένα πολύ κακό ψέμα για μένα όσο ήμουν στο νοσοκομείο, στο Nomads, και όταν βγήκα και το είδα, λέω… πλάκα μου κάνετε. Είχε ειπωθεί ότι εγώ ποτέ δεν μπήκα στο νοσοκομείο και ότι ήμουν σε ξενοδοχείο».