Γιώργος Μαυρίδης: «Θα πήγαινα στο Survivor για να πάρω τα λεφτά»

«Θα το έκανα άνετα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γιώργος Μαυρίδης: «Θα πήγαινα στο Survivor για να πάρω τα λεφτά»

Το πρωί της Πέμπτης, ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως θα πήγαινε με άνεση στο Survivor προκειμένου να πάρει τα χρήματα και πως θα έλεγε σίγουρα ναι σε μία καλή πρόταση.

H εκπομπή του Γιώργου Μαυρίδη κόπηκε λόγω κορωνοϊού αν και στα επεισόδια που προβλήθηκαν, συγκλόνισε με τις ιστορίες του. Ο ίδιος εξήγησε τι ακριβώς συνέβη ενώ την ίδια στιγμή μίλησε και για τη νέα του ταινία.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μαυρίδη για το Survivor, την εκπομπή του και τη νέα του ταινία

«Η αρχική μας σκέψη ήταν αυτά τα δυο projects. Η ταξιδιωτική εκπομπή είχαμε πει από την αρχή ότι θα είναι για έναν μικρό αριθμό επεισοδίων. Είχαμε πει θα κάνουμε από 4 έως 6 επεισόδια. Όταν ξεκίνησα να τα γυρίζω το καλοκαίρι κάναμε τα τέσσερα επεισόδια και σταματήσαμε λόγω κορωνοϊού… Είναι μια ταινία ντοκιμαντέρ στο κανάλι μου στο Youtube. Λέγεται το «Σπίτι των Αγγέλων» και δημιουργήθηκε πριν από 1,5 χρόνο όταν είχα υιοθετήσει ένα σκυλάκι από την Ξάνθη που κακοποιήθηκε από ανθρώπους και σώθηκε από ανθρώπους», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στο Survivor 4 αποκάλυψε: «Θα πήγαινα στο Survivor για να πάρω τα λεφτά. Θα ήθελα να πάω σε κάτι που δεν θα ήταν άσχετο σε αυτό που μπορώ να αποδώσω. Αν θα μπορούσα να αθλούμαι, να τρέχω και να παίζω παιχνιδάκια, θα το έκανα άνετα… Αν μου ερχόταν μια καλή πρόταση με τα οικονομικά δεδομένα, θα το έκανα. Δεν έχω πρόβλημα δεν με νοιάζει πια».

«Ο κορωνοϊός μπαίνει μέσα σου και σε σκαλίζει»

Ο Γιώργος Μαυρίδης βρέθηκε στην εκπομπή Tik Talk και συγκλόνισε με την εξομολόγησή του για τη μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό στο νοσοκομείο. Όπως εξήγησε, η ασθένεια αυτή μπαίνει μέσα στον οργανισμό σου και σιγά σιγά σε σκαλίζει.

«Την τρίτη μέρα που ξυπνάω μου λέει η γυναίκα μου ότι έχει και εκείνη δέκατα. Τις πρώτες δύο – τρεις μέρες είχα δέκατα και αδυναμία. Την τρίτη προς τέταρτη μέρα άρχισα να έχω πυρετό. Στενοχωρήθηκα πολύ γιατί κόλλησα τη γυναικά μου. Δεν φοβήθηκα εκείνη τη στιγμή, είπα “ok θα το ξεπεράσω”.

Μετά την τρίτη – τέταρτη μέρα είχα πάρα πολύ πυρετό. Ήταν ασταμάτητος. Είχε αρχίσει ο οργανισμός μου να λειτουργεί πολύ διαφορετικά. Έφτασα 39 με 39,5 πυρετό. Είχα 22 ώρες τη μέρα πυρετό εκτός από 12 με 2. Είναι σοκαριστικό. Εκείνη την ώρα σταμάταγε ο πυρετός.

Αυτή η ασθένεια μπαίνει μέσα σου, σε σκαλίζει, σε ακτινογραφεί… μπαίνει μέσα σου και κάθεται στα πνευμόνια σου με αποτέλεσμα να έχεις έλλειψη οξυγόνου. Προσπαθεί να βγάλει στην επιφάνεια τις αδυναμίες του οργανισμού σου. Ο πόνος ήταν αφόρητος λόγω της έλλειψης οξυγόνου. Έχω περάσει τη νόσο των ορειβατών και μοιάζει με αυτό. Κόντεψα να πεθάνω.

Στην τρίτη με τέταρτη μέρα άρχισα να μην μπορώ να φάω. Την έβδομη με όγδοη μέρα είχα τάση για εμετό. Προσπαθούσα να σταματήσω τον πυρετό για να καταφέρω να φάω, αλλά τότε το έβγαζα. Την όγδοη μέρα άρχισα να βήχω και να βγάζω φλέματα με αίμα. Ήθελα να πιστέψω ότι είναι από το χυμό ρόδι που είχα πιει το πρωί αλλά το απόγευμα έβηξα ξανά και είχα πάλι αίμα. Είχα ένα βάρος στο στήθος, δύσπνοια…».

Γιώργος Μαυρίδης κορωνοϊός