Χριστίνα Μπόμπα: Το πρώτο μήνυμα της αδερφής της για τη γέννηση των διδύμων

«Θα σκάσω από τη χαρά»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χριστίνα Μπόμπα: Το πρώτο μήνυμα της αδερφής της για τη γέννηση των διδύμων

Μέσα στην τρελή χαρά βρίσκεται η Ελίνα Μπόμπα, η αδερφή της Χριστίνας Μπόμπα για την γέννηση των δίδυμων κοριτσιών που ήρθαν στον κόσμο μόλις πριν από λίγες ώρες.

Η ευτυχισμένη θεία θέλησε να στείλει το πρώτο της μήνυμα για την υπέροχη αυτή στιγμή που ζει η οικογένειά της, και έτσι μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την αμέριστη χαρά της για τον ερχομό των δύο κοριτσιών.

Θυμίζουμε πως λίγο καιρό γεννήσει, η Ελίνα Μπόμπα ετοίμασε μαζί με τις φίλες της στην αδερφή της ένα φαντασμαγορικό baby shower για τον ερχομό των δύο κοριτσιών. Φυσικά, απαθανάτισαν την τρυφερή αυτή στιγμή και λίγο αργότερα η ίδια μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram.

"Τι γλυκό να σ’αγαπούν ? Η πιο γλυκιά έκπληξη από τις πιο αγαπημένες μου γυναίκες! Σας αγαπώ όλες που οργανώσετε το πιο τέλειο #babyshower και μας κάνατε και τις 3 μας, μαμά και κόρες, τόσο χαρούμενες!!!

iloveyousomuch #womenpower #family".

 Χριστίνα Μπόμπα baby shower party

Η ανάρτηση της αδερφής της Χριστίνας Μπόμπας για τη γέννηση των διδύμων

«Θα σκάσω από αγάπη», έγραψε η Ελίνα Μπόμπα, αναδημοσιεύοντας την ανάρτηση που έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης με τα δίδυμα κορίτσια του.

Χριστίνα Μπόμπα αδερφή Ελίνα

Τρελά ερωτευμένη η αδερφή της Χριστίνας Μπόμπα

Τρελά ερωτευμένη και ευτυχισμένη φαίνεται πως είναι η κούκλα αδερφή της Χριστίνας Μπόμπα, Ελίνα, με την ίδια να μοιράζεται μερικά τρυφερά στιγμιότυπα με τον σύντροφο της.

Η Ελίνα Μπόμπα, που έχει τρελή αδυναμία στην Χριστίνα και μάλιστα της ετοίμασε κι ένα φοβερό baby shower, θέλησε να εκφράσει δημόσια τον έρωτα της.

Εδώ και έναν χρόνο, η ίδια είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ για αυτό και θέλησε να μας γνωρίσει τον σύντροφο της, μέσα από μερικές φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Ελπίζω να βρείτε κάποιον, που μιλά την ίδια γλώσσα με εσάς, ώστε να μην χρειάζεται να περάσετε μια ζωή μεταφράζοντας την ψυχή σας», έγραψε στη λεζάντα.

Χριστίνα Μπόμπα ερωτευμένη η αδερφή της

Χριστίνα Μπόμπα ερωτευμένη η αδερφή της Ελίνα