Σάκης Τανιμανίδης: Οι ευχές του μπαμπά του για τον ερχομό των διδύμων

Ξετρελαμένος από τη χαρά του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σάκης Τανιμανίδης: Οι ευχές του μπαμπά του για τον ερχομό των διδύμων

Τρελός από χαρά είναι ο αγαπημένος μπαμπάς του Σάκη Τανιμανίδη για τη γέννηση των δίδυμων εγγονών του και έτσι θέλησε να κάνει μία πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Στέφανος Τανιμανίδης, λίγο μετά την ανάρτηση της αδερφής της Χριστίνας Μπόμπας, έστειλε το δικό του μήνυμα για τα κοριτσάκια του που ήρθαν στη ζωή.

Η ανάρτηση του μπαμπά του Σάκη Τανιμανίδη

«ΟΤΑΝ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΑΛΛΗΛΟΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΘΕΛΗΣΗ. ΕΠΙΜΟΝΗ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΟΠΩΣ Ο ΣΑΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. Καλώς ήρθατε αγαπημένα μας ΡΟΖ ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ στη ζωή. ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ «ΖΩΕΣ» νέες που έφερες στον κόσμο.

Η χαρα που δώσατε στην οικογένεια μας και ιδιαιτέρα σε μένα είναι ίση και μεγαλύτερη αυτής της γέννησης των τριών αγαπημένων μου παιδιών. Εύχομαι να είστε ΚΑΛΟΤΥΧΕΣ Ο Πανάγαθος Θεος να σας ΕΥΛΟΓΕΙ, η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ να μεσιτεύει για την καλή Υγεία των παιδιών και των γονέων τους και οι εξαίρετοι γονείς σας να σας δώσουν αρχές, αξίες, αγωγή και παιδεία, για να γίνεται ΧΡΗΣΙΜΕΣ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ για τους ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ μας, την ΚΟΙΝΩΝΙΑ και την ΠΑΤΡΙΔΑ. Ο παππούς σας που λαχταράει να σας πάρει στην αγκαλιά του ΣΤΕΦΑΝΟΣ», έγραψε ο ίδιος πλημμυρισμένος από χαρά για τις δίδυμες εγγονές του που ήρθαν και ολοκλήρωσαν την οικογενειακή ευτυχία του ζευγαριού.

Σάκης Τανιμανίδης μπαμπάς

«Θα σκάσω από τη χαρά»

Μέσα στην τρελή χαρά βρίσκεται η Ελίνα Μπόμπα, η αδερφή της Χριστίνας Μπόμπα για την γέννηση των δίδυμων κοριτσιών που ήρθαν στον κόσμο μόλις πριν από λίγες ώρες.

Η ευτυχισμένη θεία θέλησε να στείλει το πρώτο της μήνυμα για την υπέροχη αυτή στιγμή που ζει η οικογένειά της, και έτσι μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την αμέριστη χαρά της για τον ερχομό των δύο κοριτσιών.

Θυμίζουμε πως λίγο καιρό γεννήσει, η Ελίνα Μπόμπα ετοίμασε μαζί με τις φίλες της στην αδερφή της ένα φαντασμαγορικό baby shower για τον ερχομό των δύο κοριτσιών. Φυσικά, απαθανάτισαν την τρυφερή αυτή στιγμή και λίγο αργότερα η ίδια μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram.

"Τι γλυκό να σ’αγαπούν ? Η πιο γλυκιά έκπληξη από τις πιο αγαπημένες μου γυναίκες! Σας αγαπώ όλες που οργανώσετε το πιο τέλειο #babyshower και μας κάνατε και τις 3 μας, μαμά και κόρες, τόσο χαρούμενες!!!

iloveyousomuch #womenpower #family".

 Χριστίνα Μπόμπα baby shower party

Η ανάρτηση της αδερφής της Χριστίνας Μπόμπας για τη γέννηση των διδύμων

«Θα σκάσω από αγάπη», έγραψε η Ελίνα Μπόμπα, αναδημοσιεύοντας την ανάρτηση που έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης με τα δίδυμα κορίτσια του.

Χριστίνα Μπόμπα αδερφή Ελίνα