Τέλος από τον Ήλιο ο Μάριος Αθανασίου

Το ανακοίνωσε μέσω Instagram

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τέλος από τον Ήλιο ο Μάριος Αθανασίου

To δικό του «αντίο» θέλησε να πει ο Μάριος Αθανασίου στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος καθώς δεν θα βρίσκεται στην επόμενη σεζόν. Ο αγαπημένος ηθοποιός αποφάσισε να ανακοινώσει τα νέα αυτά με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, η σειρά ανανέωσε και για του χρόνου, ωστόσο ο Μάριος Αθανασίου δε θα είναι πια μέρος της.

Η ανάρτηση του Μάριου Αθανασίου για τον Ήλιο

«Σήμερα κλείνει ένας κύκλος για μένα. Μια χρονιά με όμορφες εμπειρίες και πολύ καλή συνεργασία . Είμαι χαρούμενος που δούλεψα με αυτό το ταλαντούχο παιδί @evgeniadimitropoulou και όλους τους εξαιρετικούς συνεργάτες μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Τον Αντ1 και την παραγωγη Πεδιο Σας ευχαριστώ όλους ανεξαιρέτως. Χωρίς εσάς τίποτα δεν θα ήταν ίδιο. Το ταξίδι δεν σταματάει ποτέ. Καλή συνέχεια σε όλους και εύχομαι η επόμενη χρονιά της σειράς Ηλιος να είναι ακόμα καλύτερη», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μάριος Αθανασίου στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Οι αποκαλύψεις του Μάριου Αθανασίου για την προσωπική του ζωή

Στο Pop Up παραχώρησε συνέντευξη ο Μάριος Αθανασίου όπου δεν δίστασε να μιλήσει και για την προσωπική του ζωή και συγκεκριμένα, για την οικογένεια του.

«Ήθελα να γίνω πιλότος αλλά δεν ήμουν καλός στα μαθήματα. Το όνειρο πριν ήταν να γίνω ποδοσφαιριστής, νομίζω και με αυτό θα ήμουν υπερευτυχισμένος. Ήμουν κάκιστος, οπότε δεν χρειάζεται να το συζητήσουμε», είπε αρχικά για υα νεανικά του χρόνια,

Όσον αφορά τα παιδιά του και την γυναίκα του δήλωσε: «Το μεγάλωμα των παιδιών, προφανώς έχει δυσκολίες, αλλά έχει και πολύ ευχάριστες στιγμές. Δεν μπορώ να το συγκρίνω με κάτι, απλώς το βιώνω. Έχω στιγμές που είμαι πέρα από τα όριά μου, έχω μάθει να κάνω υπομονή, έχω αναπτύξει αυτό το στοιχείο που δεν το είχα καθόλου σαν άνθρωπος. Μου διδάσκουν πάρα πολλά πράγματα τα παιδιά, περισσότερα με μαθαίνουν παρά τους μαθαίνω».

«Με τη γυναίκα μου δεν αισθανόμαστε ότι κάνουμε κάτι περίεργο επειδή δεν έχουμε παντρευτεί», καταλήγει ο Μάριος Αθανασίου, ο οποίος έχει πάρει θέση για την υπόθεση Λιγνάδη.