Εγκαταλείπει την Αθήνα ο Μανώλης Λιδάκης

Η ανακοίνωση του στο Facebook

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εγκαταλείπει την Αθήνα ο Μανώλης Λιδάκης

Τους διαδικτυακούς του φίλους ξάφνιασε ο Μανώλης Λιδάκης, όταν στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ανακοίνωσε με μια ανάρτηση του πως εγκαταλείπει την Αθήνα και γυρνάει στον τόπο που γεννήθηκε.

Όπως ανέφερε ο τραγουδιστής, ο λόγος που το κάνει αυτό είναι καθαρά προσωπικός. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως θα σταματήσει να τραγουδάει. Την Αθήνα να σημειώσουμε έχει εγκαταλείψει και η Ντίνα Κώνστα.

Η ανακοίνωση του Μανώλη Λιδάκη στο Facebook

«Γεια και χαρά σας αγαπημένοι φίλοι. Mετά από 35 χρόνια μακριά από το σπίτι και την οικογένειά μου, αποφάσισα για προσωπικούς λόγους να επιστρέψω εκεί που γεννήθηκα. Tο πότε και αν επιστρέψω στην Aθήνα δεν το γνωρίζω. Aπό εδώ πλέον θα εργάζομαι δισκογραφικά... Έχουμε όλα τα μέσα και μουσικούς υψηλού επιπέδου. Eυχαριστώ την Aθήνα για όλα αυτά που μου πρόσφερε. Τελειώνω σύντομα ένα single και σας το αφιερώνω. Nα έχετε υγεία, Μανώλης Λιδάκης», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μανώλης Λιδάκης εγκαταλείπει την Αθήνα

«Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση»

Καλεσμένος στην εκπομπή Φλερτ βρέθηκε ο Μανώλης Λιδάκης ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως στο παρελθόν έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από πολύ σημαντικά ονόματα του χώρου, των οποίων τα ονόματα δεν μπορεί να αναφέρει.

Τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότεροι άνθρωποι της showbiz παραδέχονται δημόσια πως έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης. Το έκανε πριν από μερικές μέρες η Δώρα Αναγνωστοπούλου και τώρα το έκανε και ο Μανώλης Λιδάκης.

«Μπορεί να κάνεις μισή επιτυχιούλα και να νομίζεις ότι είσαι το κέντρο της γης. Μπορεί να κάνεις εκατομμύρια δίσκους και να λες υπήρξαν άλλοι καλύτεροι από μένα. Συναντήθηκα καλλιτεχνικά με ανθρώπους που δεν πίστευα καν ότι θα συναντηθώ. Η Χαρούλα Αλεξίου είναι η δασκάλα μου. Αντέγραψα πράγματα από μια γυναικεία φωνή. Αν θέλεις να μάθεις να τραγουδάς άκου τη Χαρούλα.

Υπάρχουν άνθρωποι που είναι αρκετά σκληροί στον χώρο αυτό. Δικαιολογώ τη φιλοδοξία οποιουδήποτε ανθρώπου που εκτίθεται σε κοινό, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τη ματαιοδοξία τους.

Εμένα με κακομεταχειρίστηκαν πάρα πολύ. Γνώρισα απάνθρωπες συμπεριφορές. Κι επειδή έχουν βγει πολλά με σεξουαλικές παρενοχλήσεις τον τελευταίο καιρό, μου έχει συμβεί και σε εμένα, αλλά δεν θέλω να πω. Αυτοί οι άνθρωποι πλέον είναι γέροι», είπε χαρακτηριστικά ο Μανώλης Λιδάκης.