MAD VMA: Απίστευτο περιστατικό με τον Snik στις πρόβες

Εξοργισμένοι οι ιθύνοντες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MAD VMA: Απίστευτο περιστατικό με τον Snik στις πρόβες

O τράπερ Snik μετά την σχέση του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου άρχισε να μονοπωλεί πολύ το ενδιαφέρον του κοινού και παρά τον χωρισμό τους συνεχίζει να μονοπωλεί με τις κινήσεις του.

Χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν οι δεύτερες εγγραφές των MAD VMA 2021 οι οποίες όμως βγήκαν εκτός προγραμματισμού. Και αυτό διότι ο Snik, όπως αποκαλύφθηκε στο Happy Day, καθυστέρησε περίπου μία ώρα.

Τι συνέβη με τον Snik στα Mad

«Ο Snik καθυστέρησε περίπου μία ώρα, ίσως και λίγο παραπάνω, από την ώρα που ήταν το act του. Ήταν στις 4 η ώρα και πήγε μετά τις 5, με αποτέλεσμα όλες οι υπόλοιπες εμφανίσεις να πάνε πολύ πίσω. Η Demy, για παράδειγμα, ήταν να εμφανιστεί στις 6 και εμφανίστηκε τελικά στις 9 το βράδυ», είπε αρχικά η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου πρόσθεσε επίσης: «Απ’ ότι γνωρίζω δεν δόθηκε κάποια συγκεκριμένη δικαιολογία. Μπορεί στον άνθρωπο κάτι να έτυχε, αλλά δεν ειπώθηκε κάτι. Ούτε στην Έλενα Παπαρίζου που περίμενε, ούτε στη Demy, ούτε στον Stan».

Φωτογραφίες από τις πρόβες των καλλιτεχνών

Για 18η χρονιά έρχονται τα Mad Video Music Awards 2021 από τη ΔΕΗ και φέτος πρόκειται να πραγματοποιηθούν ξανά με κόσμο, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα αισιοδοξία!

Την Παρασκευή 25 Ιουνίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, η καρδιά της μουσικής θα χτυπήσει ξανά δυνατά με την παρουσία κορυφαίων καλλιτεχνών αλλά και κοινού!

Τα Mad Video Music Awards 2021 από τη ΔΕΗ επιστρέφουν ακόμα πιο δυναμικά, αφού για πρώτη φορά θα έχουν παράλληλες δράσεις σε διαφορετικούς χώρους! Στην εκδήλωση κορύφωσής τους στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, οι παρευρισκόμενοι θα βιώσουν μία σπάνια μουσική εμπειρία, παρακολουθώντας από κοντά όλες τις απονομές των 16+1 βραβείων, 6 εντυπωσιακά live acts και μέσω των οθονών του επιβλητικού σκηνικού 15 ακόμα ξεχωριστά acts από ένα άλλο stage και χώρο!

Τη μεγαλύτερη γιορτή της μουσικής παρουσιάζει ο Θέμης Γεωργαντάς, ενώ τον παλμό του backstage θα μεταφέρει η Κόνι Μεταξά!

Τα Mad Video Music Awards 2021 από τη ΔΕΗ επιστρέφουν για δεύτερη χρονιά αποκλειστικά στο MEGA! Την Κυριακή 4 Ιουλίου θα απολαύσουμε πολλές μουσικές στιγμές, backstage εκπλήξεις και αποκλειστικά στιγμιότυπα σε ένα μοναδικό τηλεοπτικό show ενώ πρόκειται να δούμε και την Ελένη Μενεγάκη.

Mad VMA Ελένη ΦουρέιραMad VMA LightMad VMA Στεφανία ΛυμπερακάκηMad VMA ΖόζεφινMad VMA Πέτρος Ιακωβίδης