Φαίη Σκορδά για Γλυκά Νερά: "Τι πατέρας είναι που ακουμπά το μωρό πάνω στη νεκρή μάνα;"

Οργισμένη στον αέρα του Πρωινού η παρουσιάστρια - Ξέσπασε on camera

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φαίη Σκορδά για Γλυκά Νερά:

Όλοι δηλώνουν συγκλονισμένη με την απίστευτη δολοφονία στα Γλυκά Νερά κι ενώ βρισκόμαστε εν αναμονή των εξελίξεων για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, στον αέρα του Πρωινού την Πέμπτη ενώ η Φαίη Σκορδά συζητούσε με τον ποινικολόγο Αλέξανδρο Λυκουρέζο, δεν άντεξε και ξέσπασε για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Η οργή της Φαίης Σκορδά για την υπόθεση στα Γλυκά Νερά

«Τι πατέρας μπορεί να είναι ο συζυγοκτόνος; Εγώ πολύ απλά ρωτάω, ένας πατέρας ο οποίος σκοτώνει τη μάνα, σκοτώνει τη γυναίκα του, μετά παίρνει το μωρό και το ακουμπάει πάνω στο σώμα της νεκρής μάνας, τι πατέρας είναι για να μιλάμε τώρα για γονική μέριμνα και τι λέει ο νόμος; Δεν έκανε ήδη κακό στο παιδί;», είπε η Φαίη Σκορδά φανερά εκνευρισμένη.

"Δεν διανοούμαι πως το παιδί θα μεγαλώσει με την οικογένειά του καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της κόρης μου"

Μέσω της δικηγόρου της, η μητέρα της Καρολάιν, το πρωί της Πέμπτης έστειλε ένα μήνυμα μέσα από την εκπομπή Πρωινό.

Όπως ανέφερε, λοιπόν, η Χρύσα Φώσκολου η μητέρα της 20χρονης κοπέλας δήλωσε πως δεν διανοείται ότι η μικρή Λυδία θα μεγαλώσει με την οικογένεια του καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της κόρης της.

Όπως τόνισε η δημοσιογράφος η μητέρα της Καρολάιν θα παλέψει για να πάρει αυτή την επιμέλεια της εγγονής της.

Αξίζει να σημειωθεί πως προς το παρόν η διεκδίκηση της επιμέλειας της μικρής Λυδίας γίνεται σε επίπεδο δικηγόρων και για αυτό το λόγο η μητέρα της κοπέλας βρίσκεται στην Αλόννησο.