Ιωάννα Τούνη: Η ατάκα περαστικού που την άφησε «κάγκελο»

Αδιανόητο περιστατικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ιωάννα Τούνη: Η ατάκα περαστικού που την άφησε «κάγκελο»

Για διακοπές στη Μύκονο βρέθηκε η Ιωάννα Τούνη και εκεί τη συνάντησε η κάμερα του Mykonos Live TV. Η αγαπημένη influencer έκανε τις δηλώσεις της μέχρι που ένας περαστικός ήρθε για να κάνει τη συνέντευξη άνω κάτω.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη αναφέρθηκε στο μαγαζί που άνοιξε για την εταιρεία ρούχων της στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα, στο ομοίωμά της που βρίσκεται στην βιτρίνα.

Εκείνη τη στιγμή, ένας περαστικός πέρασε και είπε πως θα έπρεπε να φτιάξει και μία... φουσκωτή κούκλα Ιωάννα Τούνη.

Η ατάκα που άφησε άφωνη την Ιωάννα Τούνη

Απάντησε στις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Η κάμερα του Πρωινού «τσάκωσε» την Ιωάννα Τούνη, η οποία πριν από λίγες μέρες βρέθηκε στην Αθήνα και μεταξύ άλλων απάντησε στις φήμες που την ήθελαν να είναι ζευγάρι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ξεκαθαρίζοντας πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Μπορεί αυτές τις μέρες η Ιωάννα Τούνη να ξεσηκώνει την Μύκονο, ωστόσο οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις την έφεραν πριν λίγες μέρες στην πρωτεύουσα. Έτσι η κάμερα του ΑΝΤ1 την εντόπισα και η ίδια δε έδειξε να ενθουσιάζεται με το γεγονός.

«Που με βρήκατε; Δεν το ήξερα ότι στην Αθήνα έχει παντού κάμερες, στην Θεσσαλονίκη τον πίνουμε τον καφέ μας. Είμαι σούπερ. Νέο σπίτι μετά από πολλές μετακομίσεις, είναι εννιά σίγουρα. Έχω κουραστεί κι έχω κουράσει» είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.

«Στο καινούριο σπίτι είμαι εγώ κι η πάρτη μου για την ώρα και βλέπουμε. Ποιοι με θέλουν με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου; Όλα καλά. Είμαι ελεύθερη προς το παρόν… Δεν ξέρω για το My Style Rocks All Star, βγήκα για έναν καφέ. Δεν μου αρέσει να δίνω συνεντεύξεις στον δρόμο, θα τα πούμε κάποια άλλη στιγμή σε ένα τέλειο πλατό» ανέφερε η Ιωάννα Τούνη.