Ελένη Φουρέιρα: Η πρώτη φωτογραφία στην αγκαλιά του Αλμπέρτο Μποτία

Πιο ερωτευμένο από ποτέ το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελένη Φουρέιρα: Η πρώτη φωτογραφία στην αγκαλιά του Αλμπέρτο Μποτία

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ φαίνεται πως είναι η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία, με την αγαπημένη τραγουδίστρια να ανεβάζει για πρώτη φορά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία που ποζάρει στην αγκαλιά του αγαπημένου της.

Πριν από λίγο καιρό είχαμε δει τον Αλμπέρτο Μποτία να κάνει ένα insta story στο οποίο ήθελε να προωθήσει το καινούργιο τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα με τον Mad Clip.

Σήμερα ωστόσο το ζευγάρι πόζαρε μαζί. Πρόκειται για την πρώτη κοινή φωτογραφία τους μιας και μέχρι στιγμής απλά τους είχε απαθανατίσει ο φακός σε κοινές εξόδους.

Η ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα με τον Αλμπέρτο Μποτία

«Ο Αλμπέρτο είναι ένας υπέροχος άνθρωπος»

Η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε πριν από λίγο καιρό στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω και μεταξύ άλλων δε δίστασε να μιλήσει και για τη σχέση της με τον Αλμπέρτο Μποτία αλλά και για τις φήμες που τους θέλουν να κάνουν τον επόμενο βήμα και να παντρεύονται.

Η ίδια εξήγησε πως ο Μποτία είναι ένας άνθρωπος που θα ήθελε να κρατήσει στη ζωή της ενώ αποκάλυψε πως θα ήθελε να κάνει δύο παιδιά.

«Προσπαθώ να κρατάω κάποια πράγματα για μένα, να μη μιλάω για την προσωπική μου ζώη. Είμαστε με τον σύντροφό μου δυο ελεύθεροι σαν άνθρωποι. Δεν είναι σκοπός της ζωής μας να παντρευτώ. Τον φοβάμαι τον γάμο. Ιδανικά θα ήθελα να είχα ήδη δυο παιδιά.

Θέλω να κάνω πολύ παιδιά. Ο Αλμπέρτο είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και με τους υπέροχους ανθρώπους στη ζωή μου θα μπορούσα να ζήσω όλη μου τη ζωή», σχολίασε χαρακτηριστικά η Ελένη Φουρέιρα, η οποία στη συνέντευξή της μίλησε και για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που έζησε.

Ελένη Φουρέιρα Μποτία γάμος

Όσο για τις πλαστικές επεμβάσεις, η Ελένη Φουρέιρα απάντησε: «Είμαι υπερ των επεμβάσεων αλλά όχι της υπερβολής. Έφτιαξα το στήθος μου πριν 3 χρόνια και νιώθω πολύ καλά με αυτό».