Στέλιος Ρόκκος: Η πρώτη του ανάρτηση μετά το θάνατο του αδερφού του

«Με βαθιά συγκίνηση και ευγνωμοσύνη θα ήθελα...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στέλιος Ρόκκος: Η πρώτη του ανάρτηση μετά το θάνατο του αδερφού του

Λίγες μέρες μετά τον ξαφνικό χαμό του αδερφού του, ο Στέλιος Ρόκκος θέλησε να κάνει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την πρώτη του ανάρτηση για να ευχαριστήσει τον κόσμο που τον στήριξε αυτές τις μέρες.

Η ανάρτηση του Στέλιου Ρόκκου

«Με βαθιά συγκίνηση και ευγνωμοσύνη θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους παρέστησαν στην κηδεία του αγαπημένου μου αδελφού Κώστα, κατέθεσαν στεφάνια, έκαναν δωρεές στη μνήμη του και απέστειλαν συλλυπητήρια μηνύματα.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα την τοπική κοινωνία της Λήμνου που συμπαραστάθηκε με κάθε τρόπο στο πένθος μας, επισφραγίζοντας την εκτίμηση και το σεβασμό που έχουμε ο ένας για τον άλλον.

Τέλος, ευχαριστώ για τα αμέτρητα μηνύματα συμπαράστασης που έλαβα στα social media καθώς και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που αντιμετώπισαν με τον προσήκοντα σεβασμό το γεγονός» έγραψε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Ρόκκος στα Instagram Stories του.

Στέλιος Ρόκκος ανάρτηση

Η συγκινητική ανάρτηση του γιου του για το θάνατο του θείου του

Θρήνος έχει σκεπάσει την οικογένεια του Στέλιου Ρόκκου, καθώς ο αδερφός του Κώστας πέθανε ξαφνικά το βράδυ της Δευτέρας 21/6. Ο επιχειρηματίας ένιωσε αδιαθεσία, οδηγήθηκε στην συνέχεια στο νοσοκομείο, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Η οικογένεια του τραγουδιστή περνάει πολύ δύσκολες στιγμές, με τον μικρότερο ηλικιακά γιο του να κάνει την πρώτη του ανάρτηση μετά την αποκάλυψη της τραγικής είδησης.

Ο νεαρός Ανδρέας που είχε μεγάλη αδυναμία στο θείο του, δημοσίευσε ένα instastory, όπου απλά έγραφε «Καλό ταξίδι θείε μου» με μια καρδιά και τρία στεναχωρημένα emoji. Ενώ, πριν λίγες ημέρες πέθανε και μια γνωστή και αγαπητή Ελληνίδα ηθοποιός.

Στέλιος Ρόκκος γιος Ανδρέας για θάνατο Κώστα

Ποιος ήταν ο αδερφός του Στέλιου Ρόκκου, Κώστας

Ο Κώστας Ρόκκος, από νεαρή ηλικία είχε δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά στον χώρο της διασκέδασης με ένα από τα πιο ιστορικά κέντρα διασκέδασης στην Λήμνο το «Μπουρλότο», όμως δεν έμεινε εκεί, στην συνέχεια μαζί με τον αδερφό του Νίκο και τον Δημήτρη Αλικάτωρα «στήσανε» το πιο πετυχημένο κέντρο με ζωντανή μουσική στην Λήμνο το αξέχαστο «ΒΙΟ-ΒΙΟ», ενώ συνέχισε την επιχειρηματική του πορεία με το γνωστό παραλιακό beach bar «ΦΥΚΙ-ΦΥΚΙ» στο Κέρος το πρώτο στην διάσημη πια παραλία.

Στέλιος Ρόκκος πέθανε ο αδερφός του

Πρόσφατα είχε δραστηριοποιηθεί και στο χώρο της εστίασης με την ταβέρνα Sea Rokkos στον Κότσινα.Ο Κώστας για πολλά χρόνια υπήρξε και ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού melody, ευαισθητοποιημένος στα θέματα που αφορούν το νησί και κυρίως την περιοχή του την Ανατολική Λήμνο, την Καλλιόπη όπου μεγάλωσε και το Κοντοπούλι.