Μιμή Ντενίση: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης της

«Είναι το έργο της ζωής μου πάνω από κάθε έργο...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μιμή Ντενίση: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης της

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μιμή Ντενίση θέλησε να ευχηθεί με τον πιο τρυφερό τρόπο στην κόρη της η οποία έχει σήμερα τα γενέθλιά της και γίνεται 21 ετών.

Η Μιμή Ντενίση είναι πολύ δεμένη με την οικογένειά της και αυτό φάνηκε και στα υπέροχα λόγια που έγραψε για τη μητέρα της όταν έφυγε.

Αυτή τη φορά ωστόσο η ανάρτησή της ήταν αφιερωμένη στην αγαπημένη της κόρη. Έτσι, ανέβασε μία φωτογραφία από την παιδική της ηλικία και τη συνόδευσε με το πιο υπέροχο μήνυμα.

Η ανάρτηση της Μιμής Ντενίση για την κόρη της

«Χρόνια πολλά θησαυρέ μου! Αυτό το κοριτσάκι γίνεται σήμερα 21 χρόνων! Και με κάνει περήφανη με το ήθος, τις αρχές, την μετριοφροσύνη, την προσπάθεια για το καλό… είναι η χαρά και το στήριγμα μου!

Είναι το έργο της ζωής μου πάνω από κάθε έργο! Σ’ ευχαριστώ Μαριτίνα μου, που γέμισες ευτυχία την ζωή μου!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της η Μιμή Ντενίση.

Η εξομολόγηση της Μιμής Ντενίση για τη ζωή της

Καλεσμένη στην εκπομπή After Dark ήταν το βράδυ της Παρασκευής η Μιμή Ντενίση, η οποία προχώρησε σε μία ιδιαίτερη εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή, την καριέρα της, τους μεγάλους έρωτες καθώς και για την κόρη της.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στο θέμα του ελληνικού #MeToo μετά τις καταγγελίες στο θέατρο, ενώ πριν από λίγο καιρό είχε μιλήσει σε συνέντευξή της για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Για την ταινία Σμύρνη μου Αγαπημένη, η Μιμή Ντενίση είπε: «Δεν ήταν δικιά μου ιδέα αλλά ευτυχώς οι παραγωγοί βλέποντας την παράσταση είπα πως αυτό είναι φτιαγμένο για ταινία. Από εκεί ξεκίνησε η μεγάλη περιπέτεια. Τρία χρόνια γράφουμε το σενάριο. Στην ταινία του Αμερικανούς τους παίζουν Αμερικανοί, τους Τούρκους Τούρκοι και τους Έλληνες Έλληνες!Θα βγει στις αίθουσες το 2022».

Στη συνέχεια σχολίασε το θέμα των καταγγελιών στο θέατρο, λέγοντας: «Δεν αφορούσε μόνο το θέατρο και τον αθλητισμό. Όλοι οι χώροι έχουν σαπίλα. Απλά εμείς μπορούμε να μιλήσουμε…».

«Πάντα λέγονται για την Αλίκη Βουγιουκλάκη πολλές κακίες. Έτσι γίνεται με όλους τους μεγάλους σταρ. Μόλις τελείωσα τη σχολή με πήρε στο θέατρο. Η Αλίκη δεν είχε μια συμπεριφορά είχε πολλές. Με μένα ήταν πολύ καλή αλλά ήμουν μελαχρινή και αυτό ήταν καλό και δε μου έβαζε περιορισμούς. Ο μόνος περιορισμός που μου έβαλε να περπατάει εκείνη πάνω στο σκαλί και εγώ κάτω.

Είχε πολύ χιούμορ. Μου έκανε πολλά γυμνάσια. Η Αλίκη όταν ερωτευόταν δινόταν στον έρωτα και μια φορά άργησε να βγει στη σκηνή γιατί μιλούσε με τον αγαπημένο της στο τηλέφωνο. Με πολύ χιούμορ μου είπε κάποτε: θα είμαι εγώ για πάντα η εθνική σταρ και εγώ της είπα, ότι όλα πλέον είναι διεθνή», είπε χαρακτηριστικά.

Για τους άντρες της ζωής της και για την κόρη της, σχολίασε: «Ο Γιάννης Φέρτης ήταν ο μέντοράς μου, ένας έρωτας μεγάλος. Ήταν αυτός που με έκανε να αγαπήσω το θέατρο. Ο παθιασμένος έρωτας με τον Αντώνη Τρίτση με έκανε τολμηρή. Η Σήλια Κριθαριώτη είχε ετοιμάσει το νυφικό μου και μια βδομάδα πριν το γάμο πέθανε. Γι’ αυτό έκανα και στο θέατρο μια σκηνή με το νυφικό. Επειδή ο έρωτας αυτός ήταν ανεκπλήρωτος έμεινε ως ο μεγαλύτερος. Ο Σωτήρης Πολύζος είναι η ασφάλειά μου, η οικογένειά μου. Είναι σαν πατέρας για την Μαριτίνα.

Είμαι τυχερή με το παιδί μου. Έχει προσωπικότητα, συναίσθημα, δυσκολεύεται με την πειθαρχία αλλά έγινε άριστη φοιτήτρια τώρα. Σπουδάζει τουριστικά. Έχει αρχές και δεν χρησιμοποιεί ποτέ το όνομά μου».