Απόστολος Γκλέτσος: «Η κόρη μου όταν με ρώτησε αν είναι χοντρή, της είπα “Ναι είσαι"»

«Στην κόρη μου λέω πάντα την αλήθεια. Πάντα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Απόστολος Γκλέτσος: «Η κόρη μου όταν με ρώτησε αν είναι χοντρή, της είπα “Ναι είσαι

Ανήμερα της Γιορτής του Πατέρα, ο Απόστολος Γκλέτσος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μαμά-Δες», όπου μίλησε στη Ζωή Κρονάκη για την κόρη του με την οποία έχουν πολύ καλές σχέσεις.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός που πριν λίγες ημέρες έζησε τον θρήνο, προέβη σε δηλώσεις που δεν περίμενε η παρουσιάστρια, και τόνισε ότι στην κόρη του λέει πάντα την αλήθεια, ακόμη και αν αυτή... πονάει.

Η εξομολόγηση του Απόστολου Γκλέτσου για τη κόρη του

«Στην κόρη μου λέω πάντα την αλήθεια. Πάντα. Το ψέμα θα φέρει κι άλλο ψέμα και στο τέλος θα καταποντιστεί όλο το οικοδόμημα, όλη η αλήθεια, η οποία δεν θα υπάρχει και δεν θα ξέρεις τι να πεις. Όταν με ρώτησε αν είναι χοντρή, της είπα “Ναι είσαι χοντρή”. Και το μάζεψε… Ξεκίνησε να κάνει δίαιτα και γυμναστική. Τώρα είναι μια χαρά κοπέλα. Στην αρχή δείχνει ότι δεν τσαντίζεται, αλλά μου το φυλάει και μετά όταν της δώσω πάσα θα μου το ανταποδώσει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ήταν λάθος ο γάμος με τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, αλλά δεν το μετάνιωσα»

Στην εκπομπή «Τετ α Τετ» παραχώρησε συνέντευξη ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον γάμο του με τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

«Ήταν στρατηγική ο αυτοκαταστροφικός τρόπος που διαχειριζόμουν την καριέρα μου. Όσο πιο πολύ εγώ κλώτσαγα την καρδάρα με το γάλα τόσο οι δημοσιογράφοι ασχολούνταν μαζί μου κι εγώ κέρδιζα. Είχα έρθει στην Αθήνα για να γίνω αστυνομικός.

Είδα στο δρόμο τη Βερόνικα Αργέντζη να μπαίνει στη δραματική και μπήκα κι εγώ. Τα περισσότερα λεφτά τα πήρα για ένα γκεστ, ήταν πάρα πολλά, ούτε κι εγώ το πίστευα. Τότε τα λεφτά που έπαιζαν ήταν 2-3 εκατομμύρια δραχμές το επεισόδιο. Πολύς κόσμος έπαιρνε αυτά τα λεφτά. Έπαιζα το ρόλο του sex symbol γιατί είχε φράγκα», είπε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος για την χρυσή εποχή της τηλεόρασης, ο οποίος έχει αναφερθεί και στις καταγγελίες.

Όσον αφορά το γο γάμο του με τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Όταν παντρευτήκαμε εγώ ήμουν 31 και η Μαρία Ελένη 19. Δεν μετάνιωσα το γάμο, μια χαρά περάσαμε. Όταν χωρίσαμε, είπαμε στον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και τη Ζωή Λάσκαρη ότι κάναμε λάθος».

Απόστολος Γκλέτσος Λυκουρέζου γάμος