Σοφία Βόσσου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το ατύχημα

«Είχα μία πτώση, βγαίνοντας από την τουαλέτα μου...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σοφία Βόσσου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το ατύχημα

Λίγες ημέρες μετά το ατύχημα που είχε η Σοφία Βόσσου, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο πόδι της σοβαρά, έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στον στον Μιχάλη Πλεμμένο και στο Happy Day. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε τι ακριβώς συνέβη στο σπίτι της.

«Δεν με θέλει αυτή η χρονιά μάλλον. Κάτι συμβαίνει. Είχα μία πτώση, βγαίνοντας από την τουαλέτα μου. Εκεί έχει ένα μικρό σκαλάκι, είχε πάει το σκυλάκι μου, έξω από την τουαλέτα, δεν το είδα, πάτησα, γλίστρησα και έπεσα με τον ποπό. Γύρισε το πόδι μου, έπαθα συντριπτικό κάταγμα του μηριαίου στο γόνατο» ανέφερε η Σοφία Βόσσου.

Και συμπλήρωσε: «Θέλει χρόνο για να αποκατασταθώ, δεν πρέπει να το πατάω. Δεν το βάζουμε κάτω, είμαστε δυνατοί. Δεν τσαντιζόμαστε με αυτά που μας φέρνει η ζωή. Για κάποιο λόγο έρχονται όλα και τα αντιμετωπίζουμε με θετική ενέργεια, με δύναμη και με πίστη στον Θεό».

Η εξομολόγηση που είχε κάνει η Σοφία Βόσσου για το πρόβλημα που πέρασε με την υγεία της

Η Σοφία Βόσσου παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της που πέρασε.

Η ίδια λοιπόν μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του «Σου Κου Family» και τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και περιέγραψε την οδυνηρή αυτή περιπέτεια.

«Είχα ένα μικρό πρόβλημα στο στομάχι. Κάνουμε ένα χειρουργείο. Πάει καλά. Παθαίνω μια διάτρηση ξαφνικά, αλλοιώθηκε η γεύση μου εξαιτίας αυτού, έφτασα 37 κιλά. Με τρέφανε με παρεντερικές για να μπορέσω να φάω γιατί Παραμονή Πρωτοχρονιάς πέθαινα κανονικά. Ο οργανισμός μου έτρωγε τις σάρκες μου.

Πρέπει πω πραγματικά ευχαριστώ στον γιατρό μου και την ομάδα του. Πήρα δύναμη από τους δικούς μου ανθρώπους, από το παιδί μου. Έτσι όπως ήμουνα με τα σακουλάκια συνέχισα τα μαθήματα φωνητικής, έλεγα “όχι, θα ζήσεις”. Πέρασα στιγμές μεγάλου πόνου, κι εκεί λίγο λύγισα, το μυαλό άρχισε να παίρνει άσχημες στροφές. Προσευχόμουν πάρα πολύ.

Κάποιοι συνάδελφοι μου στάθηκαν πάρα πολύ, η Ελένη Δήμου, η Πέγκυ Ζήνα, η Πίτσα Παπαδοπούλου, η Κατερίνα Στανίση και θέλω να τους πω ευχαριστώ. Εισέπραξα πολύ μεγάλη αγάπη αλλά και πολύ μεγάλη κακία» είπε για τα σχόλια που δέχτηκε για την κατάστασή της.

Τώρα είμαι 50 κιλά. Τρώω ό,τι βρω, να κάτι μπεργκεράρες. Η περιπέτεια της υγείας μου δεν είχε καμία σχέση με την επέμβαση που έκανα παλιά.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι σχέση ζωής και μεγάλης αγάπης. Έχει αλλάξει όλα τα χρώματα αυτή η σχέση. Ο Ανδρέας κλονίστηκε πολύ με την περιπέτεια της υγείας μου. Νομίζαν όλοι ότι έχω νευρική ανορεξία».

Για το ελληνικό #MeToo ανέφερε: «Είχα ακούσει τα περισσότερα για τις καταγγελίες. Τα ξέραμε όλοι και δεν λέγαμε τίποτα. Καλά έκανε και βγήκε το θέμα. Πρέπει να σταματήσει αυτό. Ποιος είσαι εσύ κύριε που θα βουτήξεις ένα παιδί και θα κάνεις τέτοιον βιασμό στην ψυχή του; Ο καλλιτέχνης είναι δώρο από τον Θεό, δεν μπορεί να είναι εγκληματίας. Δεν είναι καλλιτέχνης. Δεν έχουν γίνει αποκαλύψεις από τον χώρο του τραγουδιού γιατί είναι δύσκολη και επικίνδυνη η νύχτα».