Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

H απάντηση του Χειλάκη μετά την δήλωση του για τον Λιγνάδη - «Μάλλον παρερμηνεύτηκε κάτι...»

Θέλει να πάει να τον δει στη φυλακή

H απάντηση του Χειλάκη μετά την δήλωση του για τον Λιγνάδη - «Μάλλον παρερμηνεύτηκε κάτι...»
News 25.06.2021 13:47
Από Ελένη Ζουγανέλη

Αντιδράσεις προκάλεσε η δήλωση του Αιμίλιου Χειλάκη στην εκπομπή Αυτός και ο Άλλος, σχετικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη. Ο ηθοποιός μίλησε για τη στενή φιλία που διατηρεί με τον σκηνοθέτη, ενώ τόνισε πως θέλει να τον επισκεφτεί στη φυλακή.

Το βράδυ της Πέμπτης, λοιπόν ο καλλιτέχνης έκανε πρεμιέρα στο Θέατρο Βράχων με την παράσταση «Οθελλός» και εκεί βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής Πρωινό.

Η απάντηση του Χειλάκη μετά την δήλωση για Λιγνάδη

«Έγινε ντόρος γιατί μάλλον παρερμηνεύτηκε κάτι. Όταν κάποιος έχει υπάρξει φίλος σου, δεν παύει ποτέ να έχει… υπάρξει φίλος σου. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Αν τώρα ένας άνθρωπος έχει παραβατική συμπεριφορά, πρέπει να καταλάβεις για ποιον λόγο έχει συμβεί.

Όταν αποδειχτεί η παραβατική συμπεριφορά του Δημήτρη, θέλω να πάω στη φυλακή να τον κοιτάξω στα μάτια. Ούτως ή άλλως τους ανθρώπους δεν τους αφήνεις την ώρα που είναι κάτω, δεν τους χτυπάς. Τους ακούς τουλάχιστον. Κοίτα χριστιανός δεν είμαι, αλλά το πλήθος των Ελλήνων είναι χριστιανοί και μιλούν για τη συγχώρεση. Πρέπει να ξέρουμε ότι το σύστημα μας είναι σωφρονιστικό, όχι τιμωρητικό. Ας έχουμε μια αίσθηση ότι τα πράγματα θα δικαιωθούν. Είναι άδικο να λέμε ότι δεν ξέρουμε κάποια άτομα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Κι εγώ είμαι διαφορετικός από όλους, αυτοί πώς με αποδέχονται;»

Ο Αιμίλιος Χειλάκης μίλησε στην κάμερα του Pop Up και μεταξύ των άλλων πέρασε ορισμένα σημαντική μηνύματα.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε φυσικά και στον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες, ενώ πριν λίγες μέρες είχε παραχωρήσει και τις πρώτες του δηλώσεις αναφορικά με τους συνεργάτες του.

«Η πρόκληση είναι διπλή. Πρέπει να είσαι ακριβής με το ακριβές που έχει αυτή η δουλειά. Πρέπει να είμαι πολύ συνεπής με τους ανθρώπους που θα δουλέψω μαζί τους. Δεύτερον, λες ωραίος ο ρόλος. Θα κάνω κάποιον που θα δείξω κάτι, θα βάλουμε τον κόσμο να αναρωτηθεί σε σχέση με αυτούς τους ανθρώπους -που πριν από μερικά χρόνια τους ανθρώπους αυτούς τους είχαμε στη Βουλή μας.

Το να θυμηθούμε ότι πατρίδα μας μπορεί να μην είναι όλη η γη αλλά θα έπρεπε. Πατρίδα μας είναι το κοινωνικό μας μέρος, δεν είναι απλά το χώμα μας. Και το κοινωνικό μας μέρος έχει όλους τους ανθρώπους που είναι παρόντες και αυτοί οι άνθρωποι είναι και μετανάστες, είναι και τσιγγάνοι, είναι και ομοφυλόφιλοι, είναι και διαφορετικοί… Κι εγώ είμαι διαφορετικός από όλους αυτούς. Αυτοί πώς με αποδέχονται;».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αιμίλιος Χειλάκης: Έπαθε σοκ όταν έμαθε on air το κονσεπτ του Bachelor - "Είσαι απαράδεκτη!"

Άγριες Μέλισσες - Λευτέρης Χαρίτος: «Με τον Χειλάκη προσπαθήσαμε να φτιάξουμε έναν πιο κακό ρόλο»

Share