Νίκος Κοκλώνης: Το μήνυμα για την περιπέτεια υγείας της Κατερίνας Καινούργιου

«Σημασία δεν έχει πόσο δύσκολο είναι...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νίκος Κοκλώνης: Το μήνυμα για την περιπέτεια υγείας της Κατερίνας Καινούργιου

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Νίκος Κοκλώνης θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα υποστήριξης στην Κατερίνα Καινούργιου λόγω της περιπέτειας που πέρασε και μπήκε στο νοσοκομείο.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, εμφάνισε έντονη δύσπνοια και δυσκολία στην αναπνοή και έτσι διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

Όπως είναι φυσικό, η παρουσιάστρια δεν βρέθηκε στην εκπομπή της και τη θέση της για σήμερα πήρε ο Γρηγόρης Γκουντάρας που έσπευσε να ενημερώσει τους τηλεθεατές πως όλα βαίνουν καλώς με την υγεία της Κατερίνας Καινούργιου.

Από τη μεριά του, ο Νίκος Κοκλώνης που είναι στενός φίλος της παρουσιάστριας, θέλησε να της δείξει την υποστήριξη με μία πολύ όμορφη ανάρτηση στο Instagram.

Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη για την Κατερίνα Καινούργιου

«Σημασία δεν έχει πόσο δύσκολο είναι κάτι αλλά με ποιον το περνάς μαζί περαστικά αγαπημένη μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε για την αγαπημένη του φίλη, Κατερίνα Καινούργιου.

Η ανακοίνωση του OPEN για την Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου απουσιάζει από την σημερινή εκπομπή της, Ευτυχείτε , καθώς μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα στη νύχτα. Η παρουσιάστρια ένιωσε έντονη δύσπνοια, ενώ οι γιατροί έκριναν αναγκαίο να νοσηλευτεί.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας πήρε την θέση της παρουσίασης του Ευτυχείτε για σήμερα 25/6. Αφού καλημέρισε το κοινό αποκάλυψε πως η Κατερίνα είναι καλά απλά οι γιατροί έκριναν πως πρέπει να νοσηλευτεί για να γίνει μια σειρά από εξετάσεις.

Πολύ κέφι δεν υπήρχε στο πλατό, να τα λέμε κι αυτά. Ανήσυχα βλέμματα, νευρικές κινήσεις, άγχος για την συνάδελφό τους αλλά και η δουλειά πρέπει να βγει...

«Είναι μια δύσκολη Παρασκευή γιατί δεν είναι κοντά μας η Κατερίνα, η οποία είναι μια χαρά. Αισθάνθηκε μια αδιαθεσία, πήγε στο νοσοκομείο και οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να γίνει εισαγωγή. Αλλά δόξα το Θεώ μιλήσαμε και είναι καλά. Δεν έχει καμιά σχέση με κορωνοϊό».

«Η σημερινή εκπομπή του «ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ» βγήκε στον αέρα χωρίς την Κατερίνα Καινούργιου. Η αγαπημένη παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια της νύχτας αισθάνθηκε αδιαθεσία και επισκέφτηκε ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου και παρέμεινε για εξετάσεις.

Όλοι οι άνθρωποι του OPEN της ευχόμαστε ολόψυχα καλή ανάρρωση και ελπίζουμε να την έχουμε σύντομα κοντά μας».