Πέτρος Λαγούτης: «Οι γιοι μου με κράζουν όταν με δουν να φιλιέμαι με κάποια ηθοποιό»

«Τα παιδιά μου με κρίνουν για τους ρόλους μου»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πέτρος Λαγούτης: «Οι γιοι μου με κράζουν όταν με δουν να φιλιέμαι με κάποια ηθοποιό»

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε ο Πέτρος Λαγούτης, ο οποίος επισκέφθηκε το θέατρο για να παρακολουθήσει την παράσταση της πρώην συζύγου του, Μυρτώς Αλικάκη.

Μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε πως οι γιοι του κρίνουν αυστηρά τις δουλειές που κάνουν οι γονείς τους ενώ τόνισε πως πολλές φορές του τη λένε αν κάνει ερωτική σκηνή με άλλες γυναίκες.

Οι δηλώσεις του Πέτρου Λαγούτη

«Είχα τον γιο μου παρέα απόψε. Και ο μικρός θα ερχόταν, αλλά είχε προπόνηση. Τα παιδιά μου με κρίνουν για τους ρόλους μου, γιατί έχουν μεγαλώσει στο θέατρο και στις παραστάσεις μας. μεγαλώνοντας, μεγαλώνει και η κρίση τους και είναι πιο μεστή και πιο εύστοχη. Έχουν δει τον μπαμπά δολοφόνο, θύμα, δραπέτη, έχουν συνηθίσει. Έχουν δει και τον μπαμπά με άλλες γυναίκες.

Με κράζουν όταν με δουν να φιλιέμαι με κάποια ηθοποιό», είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Λαγούτης.

«Με τον Πέτρο Λαγούτη έχουμε ξεπεράσει εδώ και πολλά χρόνια το “πολιτισμένοι”»

Το πρωί της Παρασκευής, η Μυρτώ Αλικάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day και μέσα σε όλα μίλησε για το χωρισμό της από τον Πέτρο Λαγούτη.

Οι δύο γνωστοί ηθοποιοί έχουν πάρει διαζύγιο εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο έχουν καταφέρει και διατηρούν κάτι παραπάνω από καλές σχέσεις.

«Ο Πέτρος είναι οικογένειά μου. Το ότι δεν ζούμε στο ίδιο σπίτι, δεν σημαίνει κάτι. Παίζει ρόλο η εντιμότητα, να μην έχεις δηλαδή προσπαθήσει επίτηδες να πατήσεις τον άλλον κάτω. Αλλά κυρίως έχει να κάνει με την προσπάθεια που κάνουν και οι δύο άνθρωποι να λύσουν τα προβλήματά τους, να ζητήσουν συγγνώμη από τον εαυτό τους και από τον άλλον, να προχωρήσουν, να βελτιωθούν, να γίνουν καλύτεροι ώστε και οι δύο να μπορέσουν ξανά να θαυμάσουν ο ένας τον άλλον. Αυτό συνέβη σταδιακά με εμάς.

Έχουμε ξεπεράσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια το “πολιτισμένοι” κι έχουμε περάσει στο “αγαπημένοι”. Το “πολιτισμένοι” είναι μια καλή βάση που πάντα την είχαμε. Μεταξύ μας συνέβησαν πολύ πληγωτικά πράγματα, αυτό δεν σημαίνει ότι χάνεις αυτή την αίσθηση του πολιτισμού, δεν ξεχνάς τα καλά του άλλου. Και μόνο για το καλό των παιδιών οφείλεις να είσαι πολιτισμένος».

Μυρτώ Αλικάκη για Πέτρο Λαγούτη