Μπάρτζης για Κατσούλη: «Είπαμε για το metoo, όπως άφησαν να εννοηθεί! Δεν παίρνω τίποτα πίσω»

«Εγώ σχολίασα τι μου είχε πει η Μαριαλένα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μπάρτζης για Κατσούλη: «Είπαμε για το metoo, όπως άφησαν να εννοηθεί! Δεν παίρνω τίποτα πίσω»

Στα MAD VMA βρέθηκε ο Νίκος Μπάρτζης και η Survivor 4 παρέα του. Στις δηλώσεις λοιπόν που έκαναν στους δημοσιογράφους, αναφέρθηκε ξανά στην δήλωση που έκανε στην εκπομπή Σου-κου Family σχετικά με τον Σάκη Κατσούλη.

Γι’ ακόμα μία φορά, ο Νίκος τόνισε από την πλευρά του πως… δεν γυρίζει τη μπιφτέκα, άρα δεν παίρνει και τίποτα πίσω από αυτά που είπε.

Οι νέες δηλώσεις του Μπάρτζη για τον Κατσούλη

«Δεν έκανα κάποια δήλωση, δεν παρομοίασα κανέναν με κανέναν. Είπαμε για το metoo, όπως άφησαν να εννοηθεί. Από εκεί και πέρα δεν παίρνω τίποτα πίσω, όπως λέω, δεν γυρίζω τη μπιφτέκα», είπε αρχικά ο Νίκος Μπάρτζης.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Εγώ σχολίασα τι μου είχε πει η Μαριαλένα, αυτό και τίποτα παραπάνω. Θα βγει η Μαριαλένα και θα τη ρωτήσετε».

Η απάντηση της αδερφής του Κατσούλη στον Μπάρτζη

Η αδερφή του Σάκη Κατσούλη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Ευτυχείτε, απαντώντας στον Νίκο Μπάρτζη μετά τις αποκαλύψεις που έκανε στον αέρα του Σου-κου Family για τον παίκτη του Survivor 4, που σόκαραν την παρουσιάστρια.

«Μετά από ένα Συμβούλιο είχε ανέβει η ένταση με τον Σάκη Κατσούλη. Με έλεγε “σκουπίδι”. Αυτό συνέβη εκτός κάμερας. Η Μαριαλένα μας είχε πει κάποια πράγματα για τον Σάκη, αλλά δεν ξέρουμε αν ισχύουν. Ο Σάκης παίζει θέατρο και οι άλλοι τον αντιμετωπίζουν διπλωματικά. Ποιος ιππότης; Άλλα λέει και άλλα κάνει», είπε μεταξύ άλλων.

«Δεν θα ασχοληθώ με τα όσα δήλωσε ο κ. Νίκος Μπάρτζης. Αυτή είναι η γνώμη του καλώς ή κακώς. Ήταν ακραία η σύνδεση που πήγε να κάνει με θέματα της επικαιρότητας. Είναι άποψή του ότι ο αδερφός μου παίζει θέατρο. Την Μαριαλένα φυσικά και την ξέρω.

Η κάθε οικογένεια λέει αυτό που πιστεύει ότι είναι σωστό. Εγώ επιμένω ότι είναι προσωπικά του αδερφού μου και της Μαριαλένας και περιμένουμε να βγούνε έξω κι ας τα πούνε έξω. Δεν θα απαντήσω στο ότι ήταν χειριστικός, είναι δικό τους θέμα. Δεν με ενδιαφέρει. Για τα προσωπικά τους σχόλια δεν μου πέφτει λόγος. Καλοδεχούμενο θα είναι όποιο κορίτσι θα είναι δίπλα στον αδερφό μου, αρκεί να είναι καλά».