Χώρισε πρώην παίκτρια του My style Rocks λίγο πριν βαφτίσει το γιο της

«Σε τέτοιες στιγμές δεν υπάρχουν χωρισμένα ζευγάρια αλλά ενωμένοι γονείς»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χώρισε πρώην παίκτρια του My style Rocks λίγο πριν βαφτίσει το γιο της

Χώρισε από τον σύντροφό της πρώην παίκτρια του My style Rocks, λίγο πριν βαφτίσει το γιο της και την ανακοίνωση έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μια φωτογραφία και ένα μακροσκελές κείμενο.

Ο λόγος για την Σοφία Λεοντίτση και τον Μιχάλη Κατσικιά οι οποίοι ήταν παντρεμένοι περίπου 2μιση χρόνια και είχαν αποκτήσει μαζί το γιο τους.

Λίγες ημέρες λοιπόν πριν βαφτίσουν το γιο τους, η Σοφία Λεοντίτση με μια ανάρτηση της στο Instagram έκανε γνωστό πως έχουν χωρίσει, ωστόσο παραμένουν ενωμένοι γονείς.

Η ανάρτηση της Σοφίας Λεοντίτση για το χωρισμό της

«Σε μια εβδομάδα περίπου βαπτίζουμε τον Γιαννάκη μας .. νιώθω ιδιαίτερη συγκίνηση βλέποντας τη ζωή του μέχρι σήμερα και πόσες στιγμές μας έχει χαρίσει αυτό το παιδί , που θέλω ο θεός να τον έχει γερό να μας χαρίσει άλλες τόσες κ άλλες τόσες … φυσικά χωρίς το μπαμπά του Γιαννάκης δεν θα υπήρχε ούτε εγώ θα ήμουν μάνα σήμερα .. του οφείλω αυτή τη ζωούλα και αυτήν μου την ιδιοτητα .. εύχομαι να είναι και οι δυο καλά ο ένας δίπλα στον άλλον. Σε τέτοιες στιγμές δεν υπάρχουν χωρισμένα ζευγάρια αλλά ενωμένοι γονείς ευτυχισμένοι για το παιδί τους», έγραψε η Σοφία Λεοντίτση, η οποία είχε κάνει αίτηση να μπει σε ριάλιτι που ολοκληρώθηκε πρόσφατα όμως την έκοψαν.

My style Rocks Λεοντίτση χώρισε

Έγκυος στο πρώτο της παιδί πρώην παίκτρια του My style rocks

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Έφη Γκούτα, είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι και όπως είναι φυσικό πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η όμορφη Θεσσαλονικιά έχει σπουδάσει σχέδιο μόδας και make up artist και θέλει πάντα να είναι μέσα στην μόδα. Η ίδια θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το ευτυχές αυτό γεγονός και έτσι ανάρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το βράδυ της Τετάρτης.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραφε: «Finally it’s a boy ???? ???????? ???? Τώρα περιμένω τη στιγμή που θα τον κρατήσω στην αγκαλιά μου, θα τον φιλήσω, θα του πω ποσό πολύ τον αγαπάω και πως θα κάνω τα πάντα για να είναι ευτυχισμένος ???? εύχομαι τα καλύτερα σε όλες τις μανούλες του κόσμου και σε όσες πρόκειται να γίνουν ❤️
Υ.Γ. Πλέον δε θα είσαι ο ένας και ο μοναδικός @donsalame ????❣️». Την ίδια στιγμή, και η ηθοποιός Κατερίνα Δημητρόγλου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της!

My Style Rocks έγκυος στο πρώτο της παιδί η Έφη Γκούτα