Κατερίνα Καινούργιου: Η νέα ανάρτηση για την κατάσταση της υγείας της

«Το τελευταίο διάστημα έχω έντονη πίεση και υπερβολικό άγχος...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: Η νέα ανάρτηση για την κατάσταση της υγείας της

Τις εξελίξεις σχετικά με την κατάσταση της υγείας της αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου, κάνοντας μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η παρουσιάστρια που οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο την Παρασκευή μετά από κρίση πανικού, συγκίνησε με τα λόγια της.

Με ένα μακροσκελές κείμενο, θέλησε να ευχαριστήσει όσους της έστειλαν μήνυμα και της ευχήθηκαν περαστικά, ενώ ανέφερε και τι έδειξαν οι εξετάσεις που έκανε.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου για την υγεία της

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρον σας και τα μηνύματά σας! Μπήκα στο νοσοκομείο με έντονη δύσπνοια και αδιαθεσία… έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις και είμαι καλά… Το τελευταίο διάστημα έχω έντονη πίεση και υπερβολικό άγχος… θέλω μέσα από την καρδιά μου να πω κάτι σε όλους. Να προσέχετε τους εαυτούς σας! Να σας αγαπάτε! Να δίνετε μέχρι εκεί που μπορείτε… να μη νιώθετε τύψεις όταν ξεμένετε από ενέργεια…

Η ενέργειά μας είναι πολύτιμη. Να έχετε χρόνο για τον εαυτό σας. Να μιλάτε μαζί του, να τον “χαϊδεύετε”, να τον αγαπάτε! Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την σωματική και ψυχική μας υγεία! Σας ευχαριστώ και πάλι!!!», έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Κατερίνα Καινούργιου εξελίξεις υγείας

Να σημειώσουμε πως ο Γρηγόρης Γκουντάρας πήρε την θέση της την Παρασκευή 25/6 το πρωί όπου ανακοίνωσε: «Είναι μια δύσκολη Παρασκευή γιατί δεν είναι κοντά μας η Κατερίνα, η οποία είναι μια χαρά. Αισθάνθηκε μια αδιαθεσία, πήγε στο νοσοκομείο και οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να γίνει εισαγωγή. Αλλά δόξα το Θεώ μιλήσαμε και είναι καλά. Δεν έχει καμιά σχέση με κορωνοϊό».

Τι συνέβη και έγινε trend στο twitter η Κατερίνα Καινούργιου;

Πρώτο στα trend βρισκόταν χθες 25/6 το όνομα της Κατερίνας Καινούργιου, μετά την αποκάλυψη πως βρίσκεται στο νοσοκομείο λόγω κρίσης πανικού. Πολλοί έσπευσαν να ευχηθούν καλή ανάρρωση, ενώ άλλοι θέλησαν να σχολιάσουν το γεγονός πως μερικά site ανέφεραν πως έχει συμπτώματα λόγω του εμβολίου που έκανε για τον κορωνοϊό.

Twitter Κατερίνα Καινούργιου

Twitter Κατερίνα Καινούργιου trend

Κατερίνα Καινούργιου νοσοκομείο υγεία