Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Με νέα εκπομπή στον ALPHA έχοντας στο πλευρό της παίκτη του Survivor 4;

Αυτό και αν είναι ανατροπή μετά το Pop Up

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Με νέα εκπομπή στον ALPHA έχοντας στο πλευρό της παίκτη του Survivor 4;

Πολλά κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα σχετικά με τα επαγγελματικά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Όπως φαίνεται ωστόσο, σίγουρο είναι πως δεν θα παρουσιάζει το Pop Up.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, το μοντέλο τη νέα χρονιά πρόκειται να αναλάβει ένα ριάλιτι μόδας που θα μοιάζει με το Style Me Up. Μάλιστα, φήμες ήθελαν την Έλενα Χριστοπούλου να βρίσκεται στο πλευρό της, κάτι που δεν ισχύει.

Ο παίκτης του Survivor 4 που φαίνεται πως θα συνεργαστεί με την Παπαγεωργίου

Η στελέχωση της κριτικής επιτροπής θα κλείσει σύντομα με επικρατέστερους τον Περικλή Κονδυλάτο και την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη. Ενώ, σύμφωνα με την εφημερίδα, θα μεταδίδεται στη ζώνη 14:00-15:00.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Alpha εκπομπή

Οι δηλώσεις της Παπαγεωργίου στις κάμερες και η αναφορά στα επαγγελματικά της

«Παρασκήνιο δεν έχω γιατί δεν είμαι των παρασκηνίων. Είμαι των προσκηνίων και των ανοιχτών συζητήσεων. Το μόνο που έχω να σου πω αυτή τη στιγμή είναι ότι ανυπομονώ να τελειώσουμε, να πάμε διακοπές, να πάνε όλα ωραία, μαγιό, παραλίες, άμμος, θάλασσα και μετά θα γίνουν όλα», είπε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε ερώτηση για το μέλλον στην τηλεόραση.

Όσο για το GNTM: «Γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια, έχει κάνει την πορεία της και πιστεύω μια χαρά θα τα πάει. Όχι, δεν έχουμε μιλήσει, δεν είμαστε φίλες, είμαστε γνωστές, έχει διαφορά».

Σε ερώτηση για τα προσωπικά της, ανέφερε: «Όλα καλά με τα προσωπικά μου, πώς με βλέπεις; Μόλις έφτασα εδώ και δεν έχω δει κανέναν. Ένας χωρισμός μπορεί να σε ανανεώσει, όπως και μια νέα σχέση μπορεί και ένας γάμος και μια οικογένεια και τα παιδιά, όλα μπορούν να σε ανανεώσουν».