Έλα Χαμογέλα: Κάλεσαν την Γερμανού στον αέρα της εκπομπής - Τα παράπονα του Σταματόπουλου

«Εκεί που αναφέρεις για την συνεργασία σου με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έλα Χαμογέλα: Κάλεσαν την Γερμανού στον αέρα της εκπομπής - Τα παράπονα του Σταματόπουλου

Απόσπασμα από συνέντευξη της Ναταλίας Γερμανού πρόβαλλαν στον αέρα της εκπομπής Έλα χαμογέλα, όπου η παρουσιάστρια μιλούσε για την συνεργασία της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Ωστόσο, δεν ανέφερε πουθενά πως στην ομάδα του ήταν και ο Παύλος Σταματόπουλος.

Έτσι, ο δημοσιογράφος την πήρε τηλέφωνο την ώρα που η εκπομπή βρισκόταν στον αέρα και της έκανε τα παράπονα του.

«Να πάρω την Ναταλία μήπως με ξέχασε; Τι κάνεις είμαστε σχεδόν στον αέρα. Πειράζει που δεν μας βλέπει και σχολιάζουμε την συνέντευξη σου, εκεί που αναφέρεις για την συνεργασία σου με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με ξέχασες στην ομάδα, καταλάθος;», ρώτησε ο Παύλος Σταματόπουλος.

Με την Ναταλία Γερμανού - που ξέσπασε στην εκπομπή της - να του απαντάει πως δεν θα ξανασυμβεί, ενώ δεσμεύτηκε να κάνουν όλοι μαζί μία εκπομπή στο μέλλον.

Δείτε αναλυτικά τι συνέβη στην εκπομπή Έλα χαμογέλα

Η Ναταλία Γερμανού ανακοίνωσε τις αλλαγές της εκπομπής Καλύτερα δεν γίνεται

Η Ναταλία Γερμανού βρέθηκε μαζί με άλλες αγαπημένες παρουσιάστριες στο Impact Talk, όπου μεταξύ άλλων, μίλησε για τις αλλαγές που θα γίνουν από τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται που παρουσιάζει με μεγάλη επιτυχία όπως βλέπουμε και από τα νούμερα τηλεθέασης.

«Εγώ το μόνο που μπορώ να πω σαν παρουσιάστρια της εκπομπής είναι ότι θα υπάρξουν αλλαγές. Θα έχουμε κάποιες ανακατατάξεις και νέες αφίξεις. Εγώ δεν είμαι το κανάλι για να κάνω προτάσεις, τα κανάλια κάνουν τις προτάσεις. Εγώ το μόνο που έχω να πω αυτή τη στιγμή είναι ότι περάσαμε μια πάρα πολύ καλή σεζόν και δημιουργική», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

Και πρόσθεσε επίσης: «Μόνο ευγνωμοσύνη νιώθω για όλους τους ανθρώπους και που θα φύγουν και που θα μείνουν. Τους αγαπώ ανεξαρτήτως επαγγέλματος γιατί δεν χαλάνε για τα... κανάλια οι φιλίες».