Λιλίκα Παντζοπούλου: Φωτογραφία από το ταξίδι της πεθεράς της Ελένης Μενεγάκη στα Γιάννενα

Για ψώνια στην αγορά της πόλης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Λιλίκα Παντζοπούλου: Φωτογραφία από το ταξίδι της πεθεράς της Ελένης Μενεγάκη στα Γιάννενα

Η Λιλίκα Μαντζίκα Παντζοπούλου, η οποία λατρεύει το απέραντο γαλάζιο ως συνήθως δημοσιεύει μαγικές φωτογραφίες στο Instagram της που απεικονίζουν τα καταγάλανα νερά του τόπου της, του αγαπημένου της νησιού, την Άνδρο και η Ελένη Μενεγάκη κάθε φορά ξετρελαίνεται με τις εικόνες της!

Η Ελένη Μενεγάκη, όπως είχε αποκαλύψει και η ίδια στο παρελθόν μέσα από την εκπομπή της στον Alpha, έχει άριστες σχέσεις με την πεθερά της. H Eλένη θαυμάζει την πεθερά της για την καλλιτεχνική της δραστηριότητα και πολλές φορές σχολιάζει τις φωτογραφίες της κυρίας Λιλίκας στο instagram της.

Η Λιλίκα Παντζοπούλου αυτή τη φορά όμως μας εξέπληξε αφού δεν δημοσίευσε φωτογραφία από το ταξίδι που έκανε στην Άνδρο αλλά από αυτό που έκανε στα Γιάννενα.

Η κυρία Λιλίκα Μαντζίκα ταξίδεψε στα Γιάννενα τα οποία υπεραγαπά και ανήρτησε μία φωτογραφία από ένα μαγαζί που πωλούσε παλιά αντικείμενα και… την εντυπωσίασε.

Η ανάρτηση της Λιλίκας Παντζοπούλου

Αυτή ειναι η περιουσία της της Λιλίκας - Τι θα πάρει ο Ματέο;

Η Λιλίκα Παντζοπούλου, μητέρα του αγαπημένου συζύγου της Ελένης Μενεγάκη, Ματέο Παντζόπουλου, είναι μία γυναίκα που μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας παρά την επιχειρηματική της δύναμη. Ποια είναι όμως στα αλήθεια η περιουσία της;

Οι φωτογραφίες της πεθεράς της πασίγνωστης παρουσιάστριας είναι ελάχιστες αφού η ίδια προτιμά να μένει τον περισσότερο καιρό στην Άνδρο και εμφανίζεται σπάνια σε κοσμικά events.

Βέβαια ίδια στάση κρατάει και ο γιος της, Ματέο, ο οποίος έχει δείξει αρκετές φορές που δεν επιθυμεί να βρίσκει μπροστά του κάμερες και φωτογράφους, ενώ αποφεύγει να κάνει δηλώσεις.

Η Λιλίκα Παντζοπούλου, εκτός από μητέρα του Ματέο είναι κόρη του βιομηχάνου και ενός από τους βασικότερους ιδρυτές της «Μίσκο» Ελευθέριου Μαντζίκα. Για την ακρίβεια, ο πατέρας της υπήρξε ο άνθρωπος που ανέλαβε την εταιρεία το ‘62 και την μετέτρεψε σε κολοσσό δημιουργώντας ένα μοναδικό ελληνικό διαχρονικό success story. Όσο για την προσωπική του ζωή γράφει η επίσημη βιογραφία του:

Λιλίκα Παντζοπούλου Ελένη Μενεγάκη

Το μεγαλύτερο pick για την εταιρεία φτάνει το 1991 όταν ο Μαντζίκας - μαζί με τους άλλους μετόχους και κληρονόμους αρχικών μετόχων - σε ηλικία 74 χρόνων αποφάσισε να πωλήσει την εταιρεία. Αγοραστής είναι ο μεγαλύτερος αγοραστής ζυμαρικών στη διεθνή αγορά, η Barilla SpA και το ύψος αγοράς φτάνει τα 12 δισεκατομμύρια δραχμές, ποσό αστρονομικό για τότε.

Πέθανε το 2008, δέκα μέρες μετά τον θάνατο της συζύγου του που ζούσαν μαζί 67 χρόνια. Όσον αφορά στην κόρη του Λιλίκα, όλοι μιλούν για μια άστη, διακριτική γυναίκα που ουδέποτε θα εμπλεκόταν στις προσωπικές ζωές των γιων της. Επίσης ποτέ δεν θα άφηνε άλλους να μπλεχτούν στην προσωπική της ζωή.