Εξιτήριο για την Χριστίνα Μπόμπα - Η τελευταία φωτογραφία από το μαιευτήριο

Γυρνάνε σπίτι με τα παιδιά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εξιτήριο για την Χριστίνα Μπόμπα - Η τελευταία φωτογραφία από το μαιευτήριο

Η Χριστίνα Μπόμπα πριν από λίγες ημέρες έφερε στον κόσμο τους καρπούς του έρωτά της με τον Σάκη Τανιμανίδη, δυο πανέμορφα δίδυμα κοριτσάκια.

Η γλυκιά μανούλα έχει δημοσιεύσει την πρώτη της φωτογραφία αγκαλιά με τις κορούλες της, γράφοντας χαρακτηριστικά:

"Είμαστε ήδη δυο μέρες μαζί! Και δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι μπορεί κανείς να αγαπήσει τόσο πολύ! Είναι ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα που μπορούν να καταλάβουν μόνον όσοι έχουν γίνει γονείς. Οι πρώτες ώρες κυλούν με μαραθώνιους θηλασμούς, πολλά ξενύχτια και περισσότερα χαμόγελα. Δεν έχω λόγια για τις ευχές και την αγάπη σας! Μας κάνατε τις μέρες μας ακόμα πιο ξεχωριστές!".

Και σήμερα δημοσίευσε την τελευταία φωτογραφία από το δωμάτιο του μαιευτηρίου! Η Χριστίνα παίρνει εξιτήριο με τις κόρες της και φυσικά δίπλα της έχει πάντα τον άντρα της, Σάκη Τανιμανίδη!

Η τελευταία ανάρτηση της Χριστίνας από το νοσοκομείο

Χριστίνα Μπόμπα εξιτήριο

Η πρώτη φορά που συναντήθηκαν η Χριστίνα με τον Σάκη ήταν πριν από πέντε σχεδόν χρόνια, όταν ο Σάκης Τανιμανίδης είχε βρεθεί στα γραφεία της πολυεθνικής εταιρείας όπου δούλευε τότε η Χριστίνα. Όπως έχει εξομολογηθεί η ίδια σε συνέντευξή της: «Του έκανα ξενάγηση και έτσι ειδωθήκαμε για πρώτη φορά, αλλά μερικούς μήνες μετά βρεθήκαμε ξανά, αυτή τη φορά σε business meeting, στο πλαίσιο ενός δικού μου project. Αφηγούμαστε πολύ διαφορετικά την ίδια ιστορία εκείνος κι εγώ! Ο Σάκης θα πει ότι έστησα όλη τη δουλειά μόνο και μόνο για να τον βρω! Παρ’ όλα αυτά, ήταν όντως μια επαγγελματική συνάντηση. Εκεί νομίζω πως έγινε το “κλικ” και στους δύο. Μόλις μιλήσαμε λίγο, έπιασα τον εαυτό μου να σκέφτεται πως αυτό τον άντρα θα τον παντρευτώ. Αφού χωριστήκαμε, βρήκε το τηλέφωνό μου και μου ζήτησε να βγούμε».

Οι πρώτες αγορές για το παιδικό δωμάτιο

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram είχε δημοσιεύσει πριν από λίγες ημέρες η Χριστίνα Μπόμπα κάποια αντικείμενα που είχε αγοράσει για τα κορίτσια της.

“Σιγά σιγά μπαίνουμε στο mood. Ξεκινήσαμε να παίρνουμε τα πρώτα μας πραγματάκια… φωλίτσες ξεχωριστές για την καθεμία βγαλμένες από παραμύθι” έγραψε λεζάντα της ανάρτησης.