Τάσος Μπερδέσης: H ανάρτηση της συντρόφου του 3 μήνες μετά τη δολοφονία του

Δεν μπορεί να ξεπεράσει τον χαμό του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τάσος Μπερδέσης: H ανάρτηση της συντρόφου  του 3 μήνες μετά τη δολοφονία του

Ο Τάσος Μπερδέσης έπεσε νεκρός στις 31 Μαϊου, στη μέση του δρόμου στη Βάρη. Ο γνωστός πυγμάχος ήταν θύμα φονικής ενέδρας επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου, την ώρα που κατευθυνόταν προς τον πυγμαχικό σύλλογο που υπάρχει στο σημείο. Πέρα από τους αγώνες πυγμαχίας σε Ελλάδα και εξωτερικό, έγινε γνωστός και από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι Survival Secret, όπου είχε αναδειχθεί νικητής.

Η Ελισάβετ είναι ράκος ψυχολογικά και δεν μπορεί να ξεπεράσει τον χαμό του αγαπημένου της, που έφυγε τόσο ξαφνικά από την ζωή. Μάλιστα, κατέθεσε στην αστυνομία, όλα όσα ήξερε για τη ζωή του αλλά και για το αν γνώριζε εάν δεχόταν απειλές. Η ίδια προσπάθησε να βοηθήσει τις έρευνες δίνοντας όσα περισσότερα στοιχεία γνωρίζει, αν φοβόταν κάτι, αν τις είχε εκμυστηρευτεί κάποιον προβληματισμό του ο πυγμάχος.

Αυτή είναι η ανάρτηση της συντρόφου του Τάσου Μπερδέση

Πριν από μερικές ώρες η σύντροφος του Τάσου Μπερδέση, έκανε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, 3 μήνες περίπου μετά τη δολοφονία του.

Η Ελισάβετ, μοιράστηκε απλά μια κοινή φωτογραφία του, χωρίς να σχολιάζει κάτι...

Τάσος Μπερδέσης ανάρτηση συντρόφου

«Αυτός που τον σκότωσε μπορεί να ήταν στην κηδεία», λέει η μητέρα του Τάσου Μπερδέση

Η μητέρα του Τάσου Μπερδέση, Γεωργία, έκανε δηλώσεις στην «Αχαϊκή Πολιτεία» προχωρώντας σε μια κατάθεση ψυχής. Η άτυχη μάνα, του πυγμάχου ανέφερε πως πρέπει οι αρχές να «ψάξουν καλά την Πάτρα».

Η 67χρονη ευχαριστεί όλους όσους τίμησαν το παιδί της και σχολίασε: «Στην κηδεία τον τίμησαν (δείτε βίντεο). Ήταν πολλοί. Αλλά να σου πω και κάτι που το νιώθω; Δεν ξέρω, μπορεί να μην ισχύει αλλά αυτό νιώθω ως μάνα. Πιστεύω ότι ο δολοφόνος μπορεί να ήταν στην κηδεία. Έχω μία διαίσθηση. Αυτός που το έκανε, μπορεί να ήταν στην κηδεία και να γέλαγε από μέσα του. Οι περισσότεροι τον αγαπούσαν, το ξέρω».

Τάσος Μπερδέσης δολοφονία μητέρα

Και προσθέτει: «Κάποιοι όμως, ήρθαν και για εφέ, άλλοι πάλι δεν ξέρω. Εγώ πιστεύω ότι ο δολοφόνος μπορεί να ήταν στην κηδεία. Αλλά υπάρχει Θεός. Και θα τον είδε που γελούσε».

Η μητέρα του Τάσου Μπερδέση αναφέρεται επιπλέον, στο πώς στήριζε την οικογένεια, ενώ μίλησε και για τη διαίσθησή της ότι κάτι θα συνέβαινε στο παιδί της.