Σκάνδαλο με την πρώην γυναίκα του Ατζούν Ιλιτζαλί μετά την αποβολή της

Η μεγάλη απάτη που είχε στήσει εις βάρος της, ο μέλλοντας σύζυγός της! Αποκαλύφθηκε λίγες ημέρες πριν το γάμο τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σκάνδαλο με την πρώην γυναίκα του Ατζούν Ιλιτζαλί μετά την αποβολή της

Πριν από λίγο καιρό η πρώην σύζυγος του Ατζούν Ιλιτζαλί, Σεϊμά, ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πως ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της. Μάλιστα, δημοσίευσε και φωτογραφίες από την στιγμή που εκείνος της κάνει πρόταση γάμου και της φοράει το μονόπετρο.

Λίγο καιρό μετά, μέσα από επίσης μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ανακοίνωσε πως όχι μόνο αναβάλει τον γάμο, αλλά πρόσφατα βίωσε και μια αποβολή.

Τι απάτη αποκαλύφθηκε για τον μέλλον σύζυγό της πρώην του Ατζούν

Μετά λοιπόν όλα αυτά τα γεγονότα, έσκασε σκάνδαλο μεγατόνων για τον μέλλοντα σύζυγό της, Mohammed Alsaloussi. Σύμφωνα με την εφημερίδα Sabah, που απευθύνθηκε σε Αιγύπτιο δημοσιογράφο, αναφέρει πως δεν ανήκει στις οικογένειες δισεκατομμυριούχων της Αιγύπτου και δεν είναι επιχειρηματίας, ενώ στη χώρα του δεν ήταν γνωστός παρά την οικονομική του ευρωστία.

Με λίγα λόγια ο αγαπημένος της Σεϊμά, τελικά δεν ήταν Αιγύπτιος δισεκατομμυριούχος, όπως ισχυριζόταν ο ίδιος.

Η απάτη που είχε στήσει ο Mohammed και έπεσε θύμα η πρώην του Ατζούν άρχισε να ξετυλίγεται μετά τη δημοσιοποίηση του δαχτυλιδιού των αρραβώνων που της προσέφερε στην πρόταση γάμου που της έκανε στο Μπαλί.

Πόσα λεφτά είναι η διατροφή που δίνει ο Ατζούν στην Seyma

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Παραπολιτικών, το ζευγάρι έβγαλε συναινετικό διαζύγιο και προχώρησε σε έγγραφη συμφωνία που αναφέρει ότι ο Ilicali θα καταβάλλει μηνιαίως το ποσό των 125.000 τουρκικών λιρών (21.000 ευρώ), στην Seyma.

Όμως, τα χρήματα αυτά θα τα δίνει με έναν βασικό όρο: Ότι η Seyma δεν θα παντρευτεί ξανά. Σε περίπτωση που το κάνει, ο Τούρκος παραγωγός θα παύσει να της δίνει τη μεγάλη διατροφή.

Ατζούν Ιλιτζαλί γάμος