Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μαρίνα Πατούλη: Βίντεο με καυτό μικροσκοπικό μπικίνι και όχι μόνη

Χαμογελάει ξανά λίγο μετά τον χωρισμό της

Μαρίνα Πατούλη: Βίντεο με καυτό μικροσκοπικό μπικίνι και όχι μόνη
News 28.06.2021 13:45
Από Youweekly Team

Χρόνια φίλοι οι δυο τους, στήριγμά της μετά τον χωρισμό της με τον Γιώργο Πατούλη, ο Νίκος Παπαδάκης.

Οι δυο τους βρέθηκαν σε πισίνα στο Πανόραμα της Βούλας για να δροσιστούν και να χαλαρώσουν. Μάλιστα ο Νίκος Παπαδάκης θέλησε να κάνει μια πλάκα στην Μαρίνα Πατούλη και να τη ρίξει μέσα στην πισίνα. Εκείνη όμως αντιστάθηκε με αποτέλεσμα ο Νίκος Παπαδάκης να πέφτει τελικά πρώτος.

Η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη

View this post on Instagram

A post shared by Marina Stauraki Patoulis (@marina_patoulis)

«Ήταν προσωπική απόφαση του Γιώργου να αποτραβηχτεί από την οικογενειακή μας στέγη»

«Ήταν μια δύσκολη εμπειρία, όταν μου ανακοινώθηκε ότι είμαι θετική στον κόβιντ, δεδομένου ότι ανήκω στις ευπαθείς ομάδες έπαθα το πρώτο σοκ, μια αίσθηση πανικού. Ένα αίσθημα ευθύνης όχι μόνο για την προσωπική μου υγεία αλλά και για την οικογένειά μου και απέναντι στους ανθρώπους με τους οποίους είχα έρθει σε επαφή τις τελευταίες ημέρες.

Θεώρησα ότι πρέπει να τους ενημερώσω . Πρέπει να δώσουμε το μήνυμα ότι η ελευθερία είναι το εμβόλιο και είναι σημαντικό όλοι να εμβολιαστούμε. Δε με ενόχλησε που η ανακοίνωση της Περιφέρειας με ανέφερε ως “Μαρίνα Σταυράκη” και όχι ως “Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη”. Το επώνυμό μου είναι Σταυράκη, με αυτό το όνομα δραστηριοποιούμαι και ως φιλόλογος, το πατρικό μου. Είμαι και Πατούλη, αυτό το έχουμε χτίσει μαζί με τον σύζυγό μου.

Τώρα τι Σταυράκη τι Πατούλη, είμαι η Μαρίνα της καρδιάς όσων με αγαπούν. Με τον Γιώργο είμαστε σε διάσταση. Ήταν μια προσωπική του απόφαση να αποτραβηχτεί από την οικογενειακή μας στέγη. Ήταν κάτι που με συγκλόνισε γιατί ήταν κάτι το αιφνίδιο του πράγματος και το ότι δεν είχα μια σαφή αιτιολόγηση όλου αυτού. Το να χωρίσεις είναι ένα αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε ανθρώπου, το θέμα είναι ο τρόπος. Ο τρόπος είναι που πληγώνει και αφήνει σημάδια,

Αφού λέει ότι νιώθει αγάπη και τρυφερότητα για μένα είναι καλό. Σε μια σχέση ζωής αν την διαγράψεις είναι σαν να απομυθοποιείς τον ίδιο σου τον εαυτό… Δίνω ελαφρυντικά στο ότι κάποια στιγμή μπορεί να μη γίνεται να πορευτούμε μαζί. Θέλω να του ευχηθώ καλή συνέχεια, να πετύχει τους στόχους του, δε θα πάψω ποτέ να τον θαυμάζω. Παράλληλα δε θα πάψουμε να είμαστε δυο καλοί γονείς για το παιδί μας. Ένας κακός γάμος δεν παύει να είναι ένα καλό διαζύγιο».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μαρίνα Πατούλη: Ποζάρει με μαγιό στη βεράντα του σπιτιού της και κάνει ηλιοθεραπεία

Μαρίνα Πατούλη: Η απάντηση της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ στις καταγγελίες της

Share