Μαρίνα Πατούλη: Νέες δηλώσεις μετά το χωρισμό - «Προσωπικά είμαι σε...»

«Θέλω να υλοποιήσω το όραμά μου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρίνα Πατούλη: Νέες δηλώσεις μετά το χωρισμό - «Προσωπικά είμαι σε...»

Η Μαρίνα Πατούλη, μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργο Πατούλη έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Ευτυχείτε και τον Σπύρο Ραφήλ Κεραμίδα για τη ζωή της σήμερα, που βρίσκεται σε διάσταση με τον σύζυγό της.

Όσα είπε η Μαρίνα Πατούλη για τον χωρισμό από τον Γιώργο Πατούλη

«Προσωπικά είμαι σε διάσταση. Προχωράω την οικογένειά μου, τις δραστηριότητές μου… σε πολύ μεγαλύτερη ηρεμία. Υπάρχει επικοινωνία, απλά είμαστε σε διάσταση και προχωράμε. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για επόμενο βήμα. Τώρα ο γιος μου θα πάει Β’ Λυκείου και πρέπει να βρει κι αυτός την κατεύθυνσή του, να κάνεις τις επιλογές του και ουσιαστικά να υλοποιήσω το όραμά μου, να ενώσουμε όλους τους δήμους της Ελλάδας σε ένα πολιτιστικό ψηφιακό μονοπάτι», λέει η Μαρίνα Πατούλη.

Για την περιπέτεια της με τον κορωνοϊό, ανέφερε: «Πέρασα κορωνοϊό. Ευτυχώς είχα κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου, οπότε είχα τα αντισώματα και το πέρασα ανώδυνα. Τώρα είμαι μια χαρά και συνεχίζουμε».

Η κοινή φωτογραφία που δημοσίευσε με τον Γιώργο Πατούλη η Μαρίνα

Μπορεί η σχέση της Μαρίνας και Γιώργου Πατούλη να περνάει μια σοβαρή κρίση, ωστόσο η πρώτη φαίνεται να μην το έχει αποδεχτεί ακόμη.

Το ζευγάρι μετά από 35 χρόνια βρίσκεται χωριστά και για πρώτη φορά πέρασαν τις φετινές γιορτές μαζί, κάτι που σίγουρα ήταν κάτι ασυνήθιστο για την οικογένεια.

Ωστόσο, προτεραιότητα και των δύο παραμένει ο γιος τους, Αλέξανδρος, ο οποίος σήμερα γιορτάζει τα γενέθλια του και κλείνει 16 χρόνια ζωής.

Για τον λόγο αυτόν, τόσο η Μαρίνα όσο και ο Γιώργος Πατούλης, θέλησαν να του ευχηθούν δημόσια, με την πρώτη να έχει δημοσιεύσει μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στην οποία απεικονίζεται η ίδια με τον Γιώργο Πατούλη και τον γιο τους, γράφοντας χαρακτηριστικά στην λεζάντα: «Για όλους τους ανθρώπους τα αστέρια δεν είναι τα ίδια. Για εκείνους που ταξιδεύουν τα αστέρια είναι οδηγοί για άλλους μικρά φωτάκια. Εσύ θα έχεις τα αστέρια που δεν έχει κανένας...Εσύ είσαι το δικό μας αστέρι!!!Χρόνια πολλά στον μονάκριβό μας Αλέξανδρο!».

 Μαρίνα Πατούλη δημοσίευσε φωτογραφία με τον Γιώργο Πατούλη

Από την άλλη, ο Γιώργος Πατούλης ανάρτησε μια κοινή φωτογραφία με τον γιο του και έγραψε: «Χρόνια πολλά Αλέξανδρε! Θα είμαι πάντα δίπλα σου για να κατακτήσεις όλα σου τα όνειρα! Έκλεισες τα 16 και με ξεπέρασες ήδη στο ύψος».

Γιώργος Πατούλης ευχές στον γιο του