Πλάνταξε στο κλάμα η Μαρία Αντουλινάκη στον αέρα των Κου Κου

«Με είχε συγκλονίσει εκείνη την ημέρα. Δεν μπορούσα να μιλήσω σε κανέναν άλλον άνθρωπο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πλάνταξε στο κλάμα η Μαρία Αντουλινάκη στον αέρα των Κου Κου

Καλεσμένη στην εκπομπή Στην φωλιά των Κου Κου, βρέθηκε η ηθοποιός Μαρία Αντουλινάκη. Αναφερόμενη στην σειρά Άγριες Μέλισσες και συγκεκριμένα στον συγκλονιστικό θάνατο της Ανέτ, πλάνταξε στο κλάμα.

«Ήταν τόσο συγκινητικό όλο αυτό που έκανε στην τελευταία της σκηνή που πραγματικά και τώρα με συγκινεί που τη θυμάμαι. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ που έφυγε η Κάτια Δανδουλάκη από τις Άγριες Μέλισσες. Ήταν μια ιερή δύναμη, ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας δοτικός άνθρωπος, άνθρωπος που σε κοίταζε στα μάτια και σου έλεγε μπράβο. Δεν ξέρω αν θα ξαναπεράσει από την καριέρα μου τέτοιος άνθρωπος σαν την Κάτια», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Στην τελευταία της σκηνή στις Άγριες Μέλισσες είχα ξεκινήσει να κλαίω από τα καμαρίνια! Ήταν πολύ συγκινητικό για μένα όλο αυτό το πράγμα και ειδικά με τον τρόπο που το έκανε. Με είχε συγκλονίσει εκείνη την ημέρα. Δεν μπορούσα να μιλήσω σε κανέναν άλλον άνθρωπο».

Το σχόλιο της Αντουλινάκη για το Survivor και τον Λιβάνη

Ηθοποιός της σειράς Άγριες Μέλισσες, έκανε μια αποκάλυψη σχετικά με τον Γιώργο Λιβάνη και τη... σχέση του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη του Survivor 4. Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε μια συνάντηση που είχε με τον τραγουδιστή.

Ο λόγος για την Μαρία Αντουλινάκη, η οποία όπως φαίνεται βλέπει φανατικά το ριάλιτι επιβίωσης. Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Πρωινό.

«Είδα τον Γιώργο Λιβάνη και του είπα συγγνώμη, δεν σε ήξερα πριν, σε έμαθα τώρα από τα γεγονότα. Του λέω: «Θέλω να μου πεις δύο πράγματα. Αν έλαβες το μήνυμα που έστειλε η Χριστίνα σε σένα και τι μηνύματα λαμβάνεις από τη Μαριαλένα. Μου είπε ότι μέχρι στιγμής δεχόταν φιλάκια και αγκαλίτσες και αγάπες από τη Μαριαλένα, αλλά από τη Χριστίνα και μετά δεν έχει λάβει κάποιο μήνυμα. Δεν απάντησε ποτέ στα μηνύματα της Χριστίνας κι έτσι δεν έμαθε τα μηνύματα ποτέ. Γιατί δεν ήθελε να μπει σε όλη αυτή τη διαδικασία και να τα ακούσει μετά από όλα τα κανάλια ότι το μήνυμα ήταν αυτό», είπε.

Όσον αφορά το ρόλο της στις Άγριες Μέλισσες, αποκάλυψε πως θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν!