Ξέσπασε η Ιωάννα Μαλέσκου μετά τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Μαριέττα Χρουσαλά

«Αυτό είναι πολύ κακό και μην το κάνετε. Ανεξάρτητα από το πώς είναι...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξέσπασε η Ιωάννα Μαλέσκου μετά τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Μαριέττα Χρουσαλά

Έχοντας δει τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Μαριέττα Χρουσαλά λόγω φωτογραφία που δημοσίευσε και φαίνεται αδυνατισμένη, η Ιωάννα Μαλέσκου ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής της, Love It.

H παρουσιάστρια αποφάσισε να πάρει θέση και να συμβουλεύσει τον κόσμο να μην κάνει κριτική και να μην βγάζει βιαστικά συμπεράσματα.

Όσα είπε η Μαλέσκου για την Χρουσαλά

«Αυτό είναι πολύ κακό και μην το κάνετε. Ανεξάρτητα από το πώς είναι το σώμα μας το αγαπάμε. Μια και το συζητάμε, τις προάλλες, μετά από μια ανάρτηση της Μαριέττας Χρουσαλά, η οποία ανέκαθεν ήταν κορμάρα, είδα σχόλια περί νευρικής ανορεξίας, της έγραφαν “βάλε κανένα κιλό πάνω σου” ή “πώς είσαι έτσι;”, άσχημα πράγματα. Αυτό είναι πολύ κακή επίθεση.

Εγώ δεν είδα κάτι που να με ξενίζει, αλλά κάθε φορά που μια γυναίκα εμφανίζεται πιο αδυνατισμένη για τους δικούς της λόγους, αμέσως να πέσουμε να τη φάμε. Είναι πολύ άσχημα και ιδίως τώρα το καλοκαίρι, να διστάζει κόσμος να βγει στην παραλία, να απολαύσει τα τόσο απλά , γιατί σκέφτεται αν έχει κάποιες ατέλειες, για όνομα του Θεού», τόνισε μεταξύ άλλων.

Συγκινημένη στον αέρα του Love it η Ιωάννα Μαλέσκου

Την είδηση της γέννησης των δίδυμων κοριτσιών της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη σχολίασε στη σημερινή της εκπομπή η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία συγκινήθηκε με το ζήτημα και μίλησε με υπέροχα λόγια για το ζευγάρι.

Όπως και η Κατερίνα Καινούργιου, έτσι και η Ιωάννα Μαλέσκου αναφέρθηκε στην αξία της μητρότητας και ευχήθηκε να βρεθεί κι εκείνη κάποια στιγμή σε αυτή την ευχάριστη θέση.

«Έδωσε και ένα πολύ ωραίο μήνυμα η Χριστίνα στις γυναίκες, και αυτό πρέπει να κρατήσουμε, να μη το βάζουν κάτω και θα έρθει η ώρα και η στιγμή που πρέπει και να μην απογοητεύονται», είπε αρχικά η Μάρτζυ Λαζάρου.

«Για εκείνες τις γυναίκες που πραγματικά το επιθυμούν και όντως προσπαθούν. Καμιά φορά και οι δυσκολίες είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά δεν πειράζει, πίστη και αγάπη. Θα έρθει και η δική μας η στιγμή», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η Μάρτζυ Λαζάρου απάντησε στην Ιωάννα Μαλέσκου: «Θα έρθει και η δική σου Ιωάννα μου, στο ευχόμαστε», ενώ ο Χάρης Γιακουμάτος της είπε: «Ιωάννα μου, θα έρθει. Αν το κυνηγάς κι αν το θες, θα έρθει. Το θέμα είναι να έρθει ο άντρας που θα θες να έχεις ένα παιδί μαζί του. Αυτό είναι το πιο σημαντικό που πρέπει να σκεφτόμαστε, να είναι ένα ζευγάρι αγαπημένο».