Καλό Μεσημεράκι: Ματίνα Παγώνη και Παναγιώτης Βασιλάκος έκαναν χαμό στο μεγάλο φινάλε

Χαμός στο πλατό!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καλό Μεσημεράκι: Ματίνα Παγώνη και Παναγιώτης Βασιλάκος έκαναν χαμό στο μεγάλο φινάλε

Αυλαία ρίχνει το Καλό Μεσημεράκι για την τηλεοπτική σεζόν, δίνοντας ραντεβού για του χρόνου. Λίγο πριν πάνε τις διακοπές τους ωστόσο οι εκπλήξεις που δέχτηκε ο Νίκος Μουτσινάς ήταν και είναι πολλές.

Αρχικά, η Ζόζεφιν έκανε... ντου στο πλατό και τραγούδησε τις επιτυχίες της, ενώ η Βάνια έκανε μια επική είσοδο. Ανέβηκε πάνω σε.. σκάφος και έκανε χαμό.

Η εμφάνιση του Παναγιώτη Βασιλάκου στο Καλό Μεσημεράκι

Μια από τις εκπλήξεις που δέχτηκε ήταν εκείνη του Παναγιώτη Βασιλάκου. Σχολιάζοντας Νίκος Μουτσινάς την περσινή μεγάλη επιτυχία του The Bachelor, αφιερώνοντας ένα τραγούδι στον Παναγιώτη Βασιλάκο, ξαφνικά πετάχτηκε στο πλατό της εκπομπής χαρίζοντας του μια ανθοδέσμη.

«Ο Αλέξης Παππάς είναι πολύ ωραίος άντρας. Νομίζω ότι σίγουρα μπορεί να ανταπεξέλθει. Πρέπει να είναι ο εαυτός του, όποιος και να είναι ο Bachelor», είπε μάλιστα για τον Αλέξη Παππά που λέγεται πως θα είναι ο νέος bachelor.

H έκπληξη της Ματίνας Παγώνη στον Νίκο Μουτσινά

Από την τελευταία εκπομπή της σεζόν δεν γινόταν να λείπει η Ματίνα Παγώνη η οποία έκανε χαμό. Μετά μάλιστα τις πρώτες χιουμοριστικές ατάκες, κάθισαν και μίλησαν σοβαρά για την εξέλιξη της πανδημίας.

«Πριν πάνε όλα τα παιδιά διακοπές πρέπει να εμβολιαστούν για να γυρίσουν τον Σεπτέμβρη και να κάνουν πάρτι Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Απόκριες… Για να γίνει αυτό πρέπει όλοι να εμβολιαστούν», είπε η Ματίνα Παγώνη.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για την τελευταία εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

«Ένα ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ,

…έγινε εκπομπή!

…έγινε καθημερινή συνήθεια!

…έγινε ακόμα και τραγούδι!

Είναι το δικό μας, ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ!

Ο Νίκος Μουτσινάς και η παρέα του πιο ξέφρενου πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης έρχονται με σαρωτική διάθεση για την τελευταία εκπομπή της σεζόν και για να μας ευχηθούν «Καλό Καλοκαιράκι», τη Δευτέρα 28/6.

Ο Νίκος Μουτσινάς, η Βάνια και οι Alcatrash λίγο πριν αφήσουν το στούντιο και τρέξουν στις παραλίες, μας προσκαλούν στην πιο fun τηλεοπτική μετάδοση του καλοκαιριού!

Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει σε αυτή την εκπομπή! Οι εκπλήξεις παραμονεύουν όχι μόνο για το τηλεοπτικό κοινό αλλά και για τον ίδιο τον… Νίκο!

Τη Δευτέρα 28/6 έχουμε όλοι… «Καλό Μεσημεράκι»! Στις 15:00!».

Να σημειώσουμε πως ο Νίκος Μουτσινάς μπορεί να τα έχει καλά με τον ΣΚΑΙ, ωστόσο, δεν τα έχει καλά όπως φαίνεται με το STAR.