Ελένη Τσολάκη: Ανακοίνωσε το πρώτο πρόσωπο που θα βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής της

«Θα είναι στην παρέα μας ο....»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Τσολάκη: Ανακοίνωσε το πρώτο πρόσωπο που θα βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής της

Λίγες ημέρες έμειναν πριν η Ελένη Τσολάκη βγει στον αέρα του OPEN με την καλοκαιρινή εκπομπή "Καλοκαίρι ΝΟΤ". Μπορεί να μην ήρθε σε συμφωνία για να παρουσιάσει το Αγρότης μόνος ψάχνει, ωστόσο, έκλεισε τελικά σε καθημερινό project.

Η παρουσιάστρια μίλησε στο Ευτυχείτε για το νέο επαγγελματικό βήμα της, ενώ σχολίασε και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που θα παρουσιάσει το ριάλιτι.

Οι δηλώσεις της Ελένης Τσολάκη για την εκπομπή της

«Είμαι ενθουσιασμένη! Εμένα δεν με ενοχλεί καθόλου που φέτος δεν έχει καλοκαίρι. Θα είναι ένα πολύ χαρούμενο και αισιόδοξο καλοκαίρι, μέσα σε αυτή τη δύσκολη πραγματικότητα. Είναι περίεργο το καλοκαίρι, αλλά θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε να είναι πολύ όμορφο για τον κόσμο που θα θελήσει να μας δει και θα είμαστε η επιλογή του. Στην τηλεόραση τη διαφορά την κάνουν οι παρέες και είναι και αυτές που μετράνε. Θα έχω και εγώ τη δική μου την παρέα και νομίζω θα περάσουμε φανταστικά. Ο Άρης Μακρής θα είναι στην παρέα μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Μου αρέσει πολύ που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα παρουσιάσει τον “Αγρότη”. Νομίζω η Κωνσταντίνα, μετά το Survivor, έκανε μια πολύ ωραία στροφή και της ταιριάζει πολύ και νομίζω θα τα πάει καταπληκτικά. Έχω και εγώ την περιέργεια να δω πώς θα είναι έξω. Είναι ένας ρόλος, στον οποίο δεν την έχουμε συνηθίσει και νομίζω θα της ταιριάζει. Θα μπορούσα να με φανταστώ γιατί συμφώνησα να το κάνω και πέρυσι. Οτιδήποτε είναι έξω και έχει επαφή με κόσμο εμένα με γοητεύει και μου αρέσει πολύ. Δεν έγινε πέρυσι. Όλη μου η ενέργεια είναι για το μέλλον, όχι για το παρελθόν».

«Ήθελα πολύ να κάνω το "Αγρότης Μόνος Ψάχνει"»

Μόλις κυκλοφόρησε η επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας της Ελένης Τσολάκη με το Open η παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, όπου μίλησε για την εκπομπή που θα αναλάβει φέτος το καλοκαίρι και όχι μόνο.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους, θέλησε να ρωτήσει την Ελένη Τσολάκη αν θα επέστρεφε στο Happy Day. Εκείνη απάντησε δίχως δεύτερη σκέψη:

«Ναι καλέ! Εκεί είναι σαν τον φοιτητή που φεύγει λίγο για σπουδές, αλλά πάντα θα γυρίσει στο σπίτι. Έτσι αισθάνομαι. Στο Happy Day τα παιδιά είναι οικογένειά μου. Είναι μια σχέση δοκιμασμένη και σταθερή. Είναι μία πόρτα που είναι πάντα ανοιχτή για μένα και πάντα θα ήθελα να επιστρέψω εκεί. Είναι οι φίλοι μου, είναι η παρέα μου».

«Το Survivor είναι κάτι το οποίο δεν θα έκανα με τίποτα. Τόσες μέρες χωρίς μπάνιο; Δεν υπάρχει περίπτωση.

Πάρα πολύ ήθελα να κάνω το Αγρότης μόνος ψάχνει. Αισθάνομαι πως ό,τι έχει να κάνει με τον κόσμο, μου αρέσει πάρα πολύ. Αλλά εντάξει… Όλα γίνονται για κάποιον λόγο και όλα γίνονται για καλό», ξεκαθάρισε η Ελένη Τσολάκη.