DWTS: Τα τρία πρόσωπα που βρίσκονται κοντά στο «ναι»

Ο λόγος για τους...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
DWTS: Τα τρία πρόσωπα που βρίσκονται κοντά στο «ναι»

Την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν το αγαπημένο “Dancing With the Stars” επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του Star.

Παρουσιάστρια όπως έχει ανακοινωθεί εδώ και λίγο καιρό πρόκειται να είναι η Βίκυ Καγιά, ενώ αποκαλύφθηκαν και τα πρώτα ονόματα που βρίσκονται σε συζητήσεις για το σόου χορού.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», η Κωνσταντίνα Μιχαήλ και η Τόνια Σωτηροπούλου έχουν κάνει συζητήσεις με την παραγωγή χωρίς να έχουν ακόμα κλειδώσει τη συμμετοχή τους.

Μάλιστα,, η Εβελίνα Νικόλιζα αποκάλυψε ότι και η μητέρα της, Μπέσσυ Αργυράκη είναι πιθανόν να συμμετέχει στο φετινό “Dancing With the Stars”.

«Η Βίκυ Καγιά θα αποθεώσει το Dancing With the Stars»

Το πρωί της Πέμπτης, η Δούκισσα Νομικού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων σχολίασε και την Βίκυ Καγιά, η οποία μετά την απομάκρυνσή της από το GNTM, θα αναλάβει την παρουσίαση του Dancing with the Stars, το οποίο παλαιότερα παρουσίαζε η ίδια.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια σχολίασε πως το πρότζεκτ αυτό ταιριάζει «γάντι» στην Βίκυ Καγιά και πως είναι βέβαιη ότι θα το αποθεώσει, ενώ την ίδια στιγμή μίλησε και για το δικό της τηλεοπτικό μέλλον και τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που επιστρέφει το Dancing with the Stars. Είναι ένα project που έχω αγαπήσει και εγώ πάρα πολύ. Είναι πολύ πετυχημένο και η Βίκυ Καγιά πιστεύω πως θα το αποθεώσει. Της ταιριάζει γάντι», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στο δικό της τηλεοπτικό μέλλον αποκάλυψε πως βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ για του χρόνου ωστόσο ακόμα είναι πολύ νωρίς.