Φινάλε για το Καλό Μεσημεράκι - Το «αντίο» του Νίκου Μουτσινά

«Ραντεβού τον Σεπτέμβρη εδώ στην καναλάρα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φινάλε για το Καλό Μεσημεράκι - Το «αντίο» του Νίκου Μουτσινά

Την τελευταία εκπομπή του Νίκου Μουτσινά παρακολουθήσαμε το μεσημέρι της Δευτέρας, με τον ίδιο να αποχαιρετά τους τηλεθεατές του με τα πιο γλυκιά λόγια.

Φυσικά και όπως και κάθε φορά, πολλοί ήταν οι καλεσμένοι που αιφνιδίασαν τον αγαπημένο παρουσιαστή, όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος, ο Γιώργος Λιβάνης, και η τριάδα Τούνη - Αλεξανδράκη - Παναγιώταρου.

Ο Διονύσης Σχοινάς εμφανίστηκε τελευταίος στο πλατό και διασκέδασε το κοινό με τις επιτυχίες του. Λίγο αργότερα όμως, ήρθε η στιγμή που ο παρουσιαστής αποχαιρετήσε το κοινό, με τον ίδιο να κοιτά την κάμερα και να ευχέται καλό καλοκαίρι.

Το αντίο του Νίκου Μουτσινά

«Νιώθω γεμάτος και πολύ χαρούμενος. Ελπίζω να διασκεδάσατε, εμείς το κάψαμε το πελεκούδι. Θέλω να ευχηθώ ένα καλό καλοκαίρι σε όλους, όπως το φαντάζετε ο καθένας. Ήρεμο. Να είστε ήρεμοι και λίγο να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας πριν προλάβουν και το κάνουν οι άλλοι. Να αγαπάτε τον εαυτό σας και να είστε αυτοί που γουστάρετε να είστε. Δεν έχετε κανένα θέμα, κανένα πρόβλημα. Ραντεβού τον Σεπτέμβρη εδώ στην καναλάρα. Καλό καλοκαιράκι».

Η αποκάλυψη του Νίκου Μουτσινά για τους Alcatrash

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής του αν οι Alcatrash πρόκειται και του χρόνου να τον πλαισιώνουν.

Πριν μερικές μέρες, ο παρουσιάστης είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Υπέροχο για εσάς. Θα πάτε με τον διδάκτορα. Μπράβο, στα παιδιά. Η τελευταία χρονιά των Alcatrash εδώ, περίεργο… Κάπως νιώθω τον αποχαιρετισμό. Και καλή επιτυχία να ευχηθώ. Χωρίς πλάκα, όποιος το κανόνισε μπράβο του». Είπε ο παρουσιαστής κοιτάζοντας την μπάντα του.»

Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτή η δήλωση έδωσε την εντύπωση πως το αγαπημένο συγκρότημα δεν θα συνεχίσει και του χρόνου στην εκπομπή. Ωστόσο σήμερα, ο Νίκος Μουτσινά θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

«Μετά από απαίτηση του κοινού θα είναι μαζί μας τα παιδιά. Δεν θα φύγουν».