Open: H ανακοίνωση για την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, Καλοκαίρι #Not

Τότε θα κάνει πρεμιέρα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Open: H ανακοίνωση για την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, Καλοκαίρι #Not

Από τη Δευτέρα 5 Ιουλίου και κάθε μέρα, η Ελένη Τσολάκη θα μας λέει την πιο κεφάτη καλημέρα μέσα από τη συχνότητα του OPEN και την εκπομπή Καλοκαίρι #Not.

Η ανακοίνωση για την πρεμιέρα της εκπομπής

H εκπομπή θα τα έχει όλα! Πολύ κέφι και καλοκαιρινή διάθεση, αγαπημένους καλεσμένους, δημιουργική μαγειρική, παιχνίδια με τους τηλεθεατές και πλούσια δώρα αλλά και όλα τα τελευταία νέα και αποκλειστικά ρεπορτάζ από τη showbiz.

Από το Καλοκαίρι #Not δεν θα λείπουν και τα θέματα επικαιρότητας που θα βρίσκονται στο προσκήνιο.Ακόμα το «Καλοκαίρι #Not» θα ανοίξει παράθυρο σε όλη την Ελλάδα και θα συνδεθεί με κάθε γωνιά της χώρας για να συναντήσει ξεχωριστούς ανθρώπους, οι οποίοι έχουν μία σημαντική ιστορία να μοιραστούν με τους τηλεθεατές.

«Καλοκαίρι #Not» με την Ελένη Τσολάκη - από τη Δευτέρα 5 Ιουλίου και καθημερινά στις 09:50 στο OPEN!

H ανακοίνωση για την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, Καλοκαίρι #Not

Το πρώτο πρόσωπο που θα βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής της

Μπορεί να μην ήρθε σε συμφωνία για να παρουσιάσει το Αγρότης μόνος ψάχνει, ωστόσο, έκλεισε τελικά σε καθημερινό project.

Η παρουσιάστρια μίλησε στο Ευτυχείτε για το νέο επαγγελματικό βήμα της, ενώ σχολίασε και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που θα παρουσιάσει το ριάλιτι.

«Είμαι ενθουσιασμένη! Εμένα δεν με ενοχλεί καθόλου που φέτος δεν έχει καλοκαίρι. Θα είναι ένα πολύ χαρούμενο και αισιόδοξο καλοκαίρι, μέσα σε αυτή τη δύσκολη πραγματικότητα. Είναι περίεργο το καλοκαίρι, αλλά θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε να είναι πολύ όμορφο για τον κόσμο που θα θελήσει να μας δει και θα είμαστε η επιλογή του. Στην τηλεόραση τη διαφορά την κάνουν οι παρέες και είναι και αυτές που μετράνε. Θα έχω και εγώ τη δική μου την παρέα και νομίζω θα περάσουμε φανταστικά. Ο Άρης Μακρής θα είναι στην παρέα μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Μου αρέσει πολύ που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα παρουσιάσει τον “Αγρότη”. Νομίζω η Κωνσταντίνα, μετά το Survivor, έκανε μια πολύ ωραία στροφή και της ταιριάζει πολύ και νομίζω θα τα πάει καταπληκτικά. Έχω και εγώ την περιέργεια να δω πώς θα είναι έξω. Είναι ένας ρόλος, στον οποίο δεν την έχουμε συνηθίσει και νομίζω θα της ταιριάζει. Θα μπορούσα να με φανταστώ γιατί συμφώνησα να το κάνω και πέρυσι. Οτιδήποτε είναι έξω και έχει επαφή με κόσμο εμένα με γοητεύει και μου αρέσει πολύ. Δεν έγινε πέρυσι. Όλη μου η ενέργεια είναι για το μέλλον, όχι για το παρελθόν».