Έντουαρντ Στεργίου: «Με φλερτάρουν και γυναίκες και άντρες»

«Μετά το GNTM συνεργάστηκα με τη Ζενεβιέβ σε ένα διαφημιστικό, όπου ήμουν γυμνός»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έντουαρντ Στεργίου: «Με φλερτάρουν και γυναίκες και άντρες»

Το πρωί της Δευτέρας, ο Έντουαρντ Στεργίου μίλησε στην κάμερα του Pop Up και τον Ιορδάνη Παπακυριακού αι αναφέρθηκε στην αναγνωρισιμότητα που έλαβε από το GNTM.

Το επίδοξο νεαρό μοντέλο που φημολογούνται ότι βρισκόταν σε σχέση με την Άννα Μαρία Ηλιάδη, μίλησε και για το φλερτ που δέχεται στα social media.

Οι δηλώσεις του Έντουαρντ Στεργίου

«Μετά το GNTM συνεργάστηκα με τη Ζενεβιέβ σε ένα πολύ ωραίο διαφημιστικό, όπου ήμουν γυμνός και ήταν ίσως από τις αγαπημένες μου δουλειές. Ο κόσμος ήταν εκεί, περνούσε και μερικοί έβγαζαν φωτογραφίες και άλλοι κοιτούσαν περίεργα! Εμένα όμως δεν με ένοιαζε. Με ένοιαζε να βγουν ωραία τα πλάνα.

Με φλερτάρουν στα social media. Και γυναίκες και άντρες χωρίς εξαίρεση. Γιατί όχι; Έχω πάρει και βιντεάκια full view of the house. Δεν μπορώ να πω ότι θέλω τέτοια βιντεάκια, υπάρχουν τα κατάλληλα σάιτ αν θέλουμε τέτοια να μπούμε και να τα δούμε. Δεν μπλοκάρω ποτέ κανέναν, απλά δεν απαντάω».

«Θα μπορούσα να με δω στη θέση του coach»

Το πρωί της Τρίτης, ο Έντουαρντ Στεργίου μίλησε στην κάμερα του Ευτυχείτε και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο GNTM, το οποίο επιστρέφει σε λίγο καιρό.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μοντέλων μίλησε επίσης και για την Βίκυ Καγιά, την οποία δεν πρόκειται να δούμε στην θέση του κριτή την νέα σεζόν, μιας και θα παρουσιάσει το DWTS.

«Η Βίκυ Καγιά σίγουρα έχει συνδέσει το όνομά της με το GNTM και θεωρώ ότι είναι μια πολύ έξυπνη κίνηση να φεύγει από ένα πρόγραμμα, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή του. Δεν φαντάζομαι κανέναν στη θέση της.

Μελλοντικά θα μπορούσα να με δω στη θέση του coach. Με τη Βίκυ Καγιά δεν έχουμε κάποια επικοινωνία τώρα, πέρα από κάποια διαδικτυακά σχόλια.

Δεν ξέρω αν έχει μετανιώσει ή όχι για την κριτική, αλλά δεν μου οφείλει κάποια συγγνώμη. Εξάλλου, είχα πει πως όταν βγούμε από το παιχνίδι, οι δουλειές που θα βρούμε έξω θα αποτελέσουν κριτήριο για την κριτική που δεχτήκαμε μέσα». O ίδιος μάλιστα πριν λίγο καιρό είχε συναντηθεί με την Ζενεβιέβ!