Αντώνης Ρέμος: Η τρυφερή ανάρτηση του μετά την βάφτιση του μικρού Αντώνη Βαρδή

«Σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε να βαφτίσω σήμερα τον αγαπημένο μας Αντωνάκη»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αντώνης Ρέμος: Η τρυφερή ανάρτηση του μετά την βάφτιση του μικρού Αντώνη Βαρδή

Νονός στον γιο του Γιάννη Βαρδή και της Νατάσσας Σκαφίδα έγινε χθες ο Αντώνης Ρέμος, με τον ίδιο να προχωρά σε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής βάφτισε τον γιο του φίλου και συναδέλφου του, δίνοντας το όνομα Αντώνης, οπως ακριβώς έλεγαν και τον παππού του.

Η Υβόννη Μπόσνιακ αλλά και η κόρη τους, Ελένη, συνόδεψαν τον Αντώνη Ρέμο στο σημαντικό αυτό γεγονός, με την οικογένεια να είναι αρκετά περήφανη.

Η ανάρτηση του Αντώνη Ρέμου

Λίγες ώρες αργότερα, ο τραγουδιστής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με το βαφτιστήρι του.

Στην λεζάντα έγραψε: “Και έρχεται η στιγμή που ξανασυναντιόμαστε … Γιάννη & Νατάσσα σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε να βαφτίσω σήμερα τον αγαπημένο μας Αντωνάκη… Να είσαι γερός και καλότυχος”.

Αντώνης Ρέμος η τρυφερή ανάρτηση του μετά την βάφτιση του μικρού Αντώνη Βαρδή

Οι δηλώσεις και οι φωτογραφίες από την βάπτιση της οικογένειας Βαρδή

Η κάμερα του Happy Day βρέθηκε στο ευτυχές γεγονός και το ζευγάρι μίλησε για την ξεχωριστή ημέρα, ενώ ο τραγουδιστής, ρωτήθηκε και για την πρόταση που είχε να συμμετέχει στο Survivor.

«Δεν πίστευα ότι θα συγκινηθώ, αλλά όταν είπε ο παπάς το όνομα… Μου αρέσει που υπάρχει φυσική συνέχεια και είμαι χαρούμενος που νονός είναι ο Αντώνης Ρέμος, που ήταν κολλητοί με τον πατέρα μου και ήθελα πολύ να γίνει νονός», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Βαρδής και συνέχισε:

Γιάννης Βαρδής

«Θέλω ο γιος μου να είναι ταπεινός και να έχει αξιοπρέπεια σαν τον πατέρα μου».

Αναφορικά με το Survivor: «Άργησα να πάω. Έγινε μια κουβέντα, είπα ότι να το δούμε λίγο αργότερα, αλλά τελικά δεν ευδοκίμησε. Αν μου ξαναγίνει πρόταση θα το σκεφτώ πιο ώριμα. Θα πήγαινα κριτική επιτροπή σε ένα μουσικό reality».

Γιάννης Βαρδής Σκαφιδά βάπτιση γιου

Σχετικά με τον Τριαντάφυλλο: «Ήταν η πιο ευχάριστη νότα μέσα στο ταξίδι», είπε, ενώ η σύζυγός του, Νατάσα Σκαφίδα δήλωσε στο πλευρό του, σε περίπτωση που αποφασίσει να αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο τη νέα σεζόν.