Χρυσηίδα Δημουλίδου: Τραγικές στιγμές μετά τον σάλο με την ανάρτησή της για τα Γλυκά Νερά

"Δέχομαι μηνύματα με απειλές για την ζωή μου. Φοβάμαι μη βρεθώ στο νοσοκομείο! Στα αλήθεια πόσο..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χρυσηίδα Δημουλίδου: Τραγικές στιγμές μετά τον σάλο με την ανάρτησή της για τα Γλυκά Νερά

Σάλος έχει δημιουργηθεί εδώ και λίγο καιρό με την ανάρτηση που έκανε η συγγραφέας, Χρησυίδα Δημουλίδου, όσον αφορά την υπόθεση στα Γλυκά Νερά με τον συζυγοκτόνο, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Η συγγραφέας προκειμένου να αιτιολογήσει τα όσα έγραψε, βγήκε live στην εκπομπή Πρωινό αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να εξοργίσει τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά με τα όσα είπε.

Λίγες ημέρες, λοιπόν, μετά το περιστατικό αυτό η συγγραφέας ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook πως δέχεται απειλές για την ζωή της και πως θα χρειαστεί να ακυρώσει κάποιες εμφανίσεις της σε εκθέσεις γιατί φοβάται πως μπορεί να της συμβεί κάτι κακό.

Η νέα ανάρτηση της Χρυσηίδας Δημουλίδου

«Λυπάμαι πάρα πολύ όμως αναγκάζομαι να ακυρώσω την εμφάνιση μου στην Έκθεση βιβλίου Θεσσαλονίκης, στις 7 Ιουλίου, όπως και σε κάποιες άλλες εκδηλώσεις, διότι δέχομαι μηνύματα με ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ αν εμφανιστώ εκεί. Ως εκ τούτου, τόσο εγω όσο και οι οργανωτές της εκδήλωσης θεωρούν πως δεν πρέπει να παρευρεθώ για την ασφάλεια μου. Όλα τα μηνύματα με τα ονόματα και τις απειλές, έχουν φωτογραφηθεί και θα παραδοθούν εκεί που πρέπει.

Λυπάμαι αφάνταστα για αυτή την ακύρωση, περίμενα πως κι πώς να σας ξανασυναντήσω όμως δεν θέλω να διακινδυνεύσετε και εσείς οι ίδιοι εξ αιτίας μου…Αισθάνομαι τόσο άσχημα, δέχομαι τέτοιο άδικο εξευτελισμό, που φοβάμαι μη βρεθώ σε κάποιο νοσοκομείο. Στα αλήθεια, γιατι να συνεχίζεις να ζεις σε τέτοιο κόσμο όταν η αγάπη σου και προσφορά για τον άνθρωπο μεταφράζεται ως κακό; Πόσο λυπάμαι…»!

Χρυσηίδα Δημουλίδου Γλυκά Νερά

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Γεννήθηκε στις 24 Ιουλίου 1957 στις Σέρρες, όπου ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευσή της στο Πρώτο Γυμνάσιο Θηλέων Σερρών. Αμέσως μετά την αποφοίτησή της, μετακόμισε στην Αθήνα προκειμένου να φοιτήσει στην Σχολή Αεροσυνοδών A.S.T. και προσελήφθη αμέσως από την Ολυμπιακή Αεροπορία. Παράλληλα με την δουλειά της ως αεροσυνοδός, συνεργάστηκε και σαν δημοσιογράφος στο κοσμικό περιοδικό Discomoda,όπου αρθρογραφούσε σε διάφορα θέματα. Στην μια της σελίδα, με τίτλο «Οι περιπέτειες της Εύας», έγραφε χρονογραφήματα με τα συμβάντα της εποχής και μια άλλη με τίτλο «Οι μεγαλύτερες disco του κόσμου», είχε συνεντεύξεις από μουσικούς παραρωγούς (Deejays), επώνυμους και θαμώνες. Τα ταξίδια που έκανε μέσα από την δουλειά της, την ενέπνευσαν αργότερα στη συγγραφή των βιβλίων της.

Το 1997 συνεργάστηκε με τις εκδόσεις Λιβάνη από όπου εξέδωσε το πρώτο της βιβλίο, ενώ το 2005 γράφει το πρώτο της παιδικό παραμύθι. Από το 2009 συνεργάζεται με τις εκδόσεις Ψυχογιός. Για το βιβλίο της Μην πυροβολείτε τη νύφη πήρε το πρώτο βραβείο αναγνωστικού κοινού στην Κύπρο και ήταν υποψήφια για το ίδιο βραβείο και στην Ελλάδα, ενώ το βιβλίο της Τα δάκρυα του Θεού εκδόθηκε στη Βραζιλία και την Τσεχία. Για το βιβλίο της Το φιλί του δράκου ήταν υποψήφια για τα βραβεία «Γυναίκα της χρονιάς 2007» του περιοδικού Life & Style στην κατηγορία Συγγραφέας Στις 31 Ιανουαρίου 2011 βραβεύτηκε στην γενέτειρά της, τις Σέρρες, για την προσφορά της στα γράμματα, και ήταν ξανά προτεινόμενη στα βραβεία «Γυναίκα της χρονιάς 2011» στην κατηγορία Συγγραφέας για το βιβλίο Το Σταυροδρόμι των ψυχών.Παράλληλα γράφει σενάρια, στίχους και ασχολείται καλλιτεχνικά με την ζωγραφική και με την δημιουργία πινάκων κολάζ.