Άκης Πετρετζίκης: Δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία της εγκυμονούσας συντρόφου του

Μας δείχνει πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άκης Πετρετζίκης: Δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία της εγκυμονούσας συντρόφου του

Σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας πλέει ο Άκης Πετρετζίκης, καθώς η σύντροφός του σε λίγες εβδομάδες θα φέρει στον κόσμο το παιδάκι τoυς, με τον σεφ να γίνεται για πρώτη φορά μπαμπάς. Μπορεί να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, αυτή την φορά έκανε την... ανατροπή.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία της αγαπημένης του να χαζεύει από το παράθυρο. Ενώ μας έδειξε και πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της, αφού βρίσκεται στην 40η εβδομάδα κύησης.

Το ζευγάρι περιμένει πως και πως το μωράκι του και ήδη έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο.

Άκης Πετρετζίκης φωτογραφία εγκυμονούσας συντρόφου

Αυτή είναι η εγκυμονούσα σύντροφος του Άκη Πετρετζίκη

Η εκπομπή Έλα χαμογέλα, έκανε γνωστό πως η εκλεκτή της καρδιάς του σεφ δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της μαγειρικής ή της showbiz, αλλά εργάζεται ως νοσοκόμα.

Το όνομα της είναι Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και είναι μια μελαχρινή κούκλα. Πριν από λίγο καιρό το ζευγάρι μάλιστα, αναζητούσε ένα σπίτι στη Γλυφάδα για να ξεκινήσει τη νέα του ζωή σαν γονείς.

Οι πρώτες δηλώσεις για τον ερχομό του παιδιού του

Δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού έκανε ο Άκης Πετρετζίκης και μεταξύ άλλων μίλησε για τον ερχομό του γιου του, που θα είναι το πρώτο του παιδί και καρπός του έρωτα του με την σύντροφό του.

Ο αγαπημένος σεφ θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς, κάτι που όπως δήλωσε ήθελε να γίνει από μικρός. Η ευτυχία του μάλιστα, δεν γινόταν να κρυφτεί.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Είπαμε δεν θα ρωτήσουμε τέτοια πράγματα, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν υπάρχει κάτι πιο ωραίο. Επιτέλους ήρθε η ώρα. Το ήθελα πολύ από μικρός», είπε ο Άκης Πετρετζίκης για τον ερχομό του γιου του.