Παναγιώτης Βασιλάκος: «Με την Νικολέττα δεν μιλάω και τόσο το τελευταίο διάστημα γιατί νομίζω...»

Το νέο σχόλιο μετά τον χωρισμό τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παναγιώτης Βασιλάκος: «Με την Νικολέττα δεν μιλάω και τόσο το τελευταίο διάστημα γιατί νομίζω...»

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Στην φωλιά των Κου Κου, όπου αναφέρθηκε τόσο στο νέο κύκλο του Bachelor, όσο και στην πρώην σύντροφό του, Νικολέττα Τσομπανίδου.

«Από το δικό μου μυαλό δεν πέρασε να είμαι ξανά ο Bachelor. Τώρα αν πέρασε από το μυαλό των ανθρώπων του Alpha δεν το γνωρίζω. Κάτι μπορεί να είχα ακούσει αλλά… Νομίζω ότι η Ελλάδα έχει πολύ ωραίους άντρες και πολύ καλά, ευγενικά παιδιά και νομίζω ότι πρέπει να δίνεται αυτή η ευκαιρία και σε άλλους», ανέφερε το μοντέλο για το ριάλιτι της αγάπης.

Η δήλωση του Παναγιώτη Βασιλάκου για την Νικολέττα Τσομπανίδου

«Μιλάω σχεδόν με όλα τα κορίτσια από το Bachelor» αποκάλυψε, επίσης, ο και συνέχισε. «Με την Νικολέττα όχι και τόσο το τελευταίο διάστημα γιατί νομίζω πως είναι και σε σχέση οπότε δεν υπάρχει λόγος να έρχεται σε δύσκολη θέση». Η δήλωση αυτή έρχεται μετά το απίστευτο άδειασμα του προς την πρώην αγαπημένη του.

«Να δώσουμε στον Βασιλάκο το τηλέφωνο του Λιβάνη να βγουν για ποτό»

Το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Νίκος Μουτσινάς έπιασε για ακόμη μια φορά το θέμα του.. Bachelor, με αφορμή το δίπλωμα οδήγησης που πήρε η Νικολέτα Τσομπανίδου.

Η ίδια όπως φαίνεται είναι στα καλύτερα της μιας και έχει ξεπεράσει τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Βασιλάκο και έχει βρει μάλιστα και έναν νέο σύντροφο, με την οποία φαίνεται αρκετά ερωτευμένη.

Ο Νίκος Μουτσινάς λοιπόν, σχολιάζοντας το εν λόγω θέμα, θέλησε να συσχετίσει τη σχέση του Παναγιώτη Βασιλάκου με την Νικολέτα Τσομπανίδου με αυτή του Γιώργου Λιβάνη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη.

«Να δώσουμε στον Βασιλάκο το τηλέφωνο του Λιβάνη να βγουν για ποτό θα έχουν πολλά να πουν».