Στέλιος Ρόκκος: Αυτή είναι η νέα του ασχολία

Δεν σας πάει ο νους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στέλιος Ρόκκος: Αυτή είναι η νέα του ασχολία

Τελευταία του πράξη στον χώρο της μουσικής ήταν στην καραντίνα που έγραψε ένα τραγούδι για τον κορωνοϊό. Ο Στέλιος Ρόκκος τα τελευταία χρόνια ζει στη Λήμνο και ασχολείται με αυτό που αγαπά, το ξύλο.

Ο Στέλιος Ρόκκος, ένας από τους πιο διαχρονικούς και επιτυχημένους Έλληνες καλλιτέχνες, μας βάζει στο δημιουργικό χώρο του interior & exterior design, με το Rockwood by Stelios Rokkos, την κατασκευή γλυπτών και χειροποίητων επίπλων από ξύλο.

Rockwood by Stelios Rokkos

Αποκαλύπτοντας ακόμα μία δημιουργική πλευρά του, ο Στέλιος Ρόκκος σχεδιάζει και φιλοτεχνεί στο εργαστήριό του, στη Λήμνο, κομμάτια που αποτελούν μοναδικά έργα τέχνης. Τώρα για πρώτη φορά, ορισμένα από τα εμπνευσμένα έργα τέχνης του Στέλιου Ρόκκου εκτίθενται στο διεθνούς φήμης venue «Principote».

Στέλιος Ρόκκος

Ο Στέλιος Ρόκκος ονόμασε «Keros» τη συλλογή του και την αφιερώνει στο μέρος που ζει και δημιουργεί ο καλλιτέχνης.

Στέλιο Ρόκκο τραγούδι

Στέλιο Ρόκκο ξύλο

Ο Στέλιος Ρόκκος μας ξεναγεί στο υπέροχο σπίτι του στην Λήμνο

Το ζευγάρι ζει σε ένα υπέροχο σπίτι λίγα µέτρα µακριά από την παραλία Κέρος (σ.σ. ιδιαίτερα το καλοκαίρι σφύζει από ζωή, καθώς καταφτάνουν εκεί τα τέσσερα παιδιά του: Η Δέσποινα, ο Αντρέας, ο Δηµήτρης και η Μέλι), εξαιρετικής αισθητικής και διακοσµηµένο σύµφωνα µε το κοινό τους γούστο, µε ξυλόγλυπτα αντικείµενα φτιαγµένα από τον Στέλιο Ρόκκο, που φύσει ανήσυχο πνεύµα ανακάλυψε έναν καινούριο τρόπο καλλιτεχνικής έκφρασης.

Εκεί ο τραγουδιστής ζωγραφίζει πορτραίτα της αγαπηµένης του –και όχι µόνο– και δηµιουργεί. Σε έναν κοµµένο κορµό δέντρου, µέσα στο υπέροχο στούντιο που τελειοποίησε το καλοκαίρι, χάνεται ώρες ατελείωτες κοιτώντας τη θάλασσα και γράφοντας τραγούδια...

Ρόκκος σπίτι

Ρόκκος Λήμνος

Ρόκκος σπιτικό