Sin Boy: Που είναι και τι κάνει σήμερα 2 χρόνια μετά την επιτυχία του Mama

Εξαφανισμένος από την Ελλάδα ο τράπερ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Sin Boy: Που είναι και τι κάνει σήμερα 2 χρόνια μετά την επιτυχία του Mama

O Sin Boy, έγινε ευρέως γνωστός, όταν το 2017 υπέγραψε συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρεία Heaven Music. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει γίνει viral, ενώ τα τραγούδια του σημείωναν τεράστια επιτυχία με το όνομα του να ακούγεται παντού.

Ποια είναι όμως η ιστορία του; Στις 5 Σεπτεμβρίου 2018 κυκλοφόρησε το σινγκλ “Gigi”, με την επίσης αλβανικής καταγωγής τραγουδίστρια Ρίνα, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

Το 2019 κυκλοφόρησε το τραγούδι Mama, με τους Υποχθόνιο, MadClip και iLLEOo, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία, ενώ οι παρωδίες του τραγουδιού είναι επίσης επιτυχημένες. Το κομμάτι έφτασε τις 34 εκατομμύρια προβολές στο YouTube μέσα σε δύο μήνες, παρόλο που είχε προκαλέσει αντιδράσεις από μια μερίδα ατόμων.

Λίγους μήνες αργότερα και συγκεκριμένα τις 21 Ιουνίου 2019, κυκλοφόρησε το τραγούδι Sientelo, ξεπερνώντας το 1 εκατομμύριο προβολές σε λιγότερο από 24 ώρες και μπαίνοντας στις τάσεις.

Ωστόσο, τον Σεπτέμβριο του 2019, ανακοίνωσε με ανάρτησή του ότι αλλάζει το ψευδώνυμό του από Sin Boy σε Lil Jesus, ακύρωσε όλες τις συναυλίες του και ισχυρίστηκε ότι κάποιοι θέλουν να τον σκοτώσουν. Κατήγγειλε μάλιστα και κατηγόρησε τους Ιλλουμινάτι, τη μουσική βιομηχανία, τον Κυριάκο Μητσοτάκη κ.α. και αποχώρησε από τη δισκογραφική εταιρία Minos EMI.

Τι κάνει σήμερα ο Sin Boy;

Sin Boy σήμερα

Από εκείνη την περίοδο, ο Sin Boy, έχει "εξαφανιστεί" από την Ελλάδα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Pop Up, σήμερα κάνει ένα μεγάλο και διαφορετικό restart. Έφυγε από την Ελλάδα και επέστρεψε στην Αλβανία από όπου και κατάγεται. Μάλιστα, και περίπου έναν χρόνο δραστηριοποιείται καλλιτεχνικά εκεί κάνοντας μάλιστα και μεγάλη επιτυχία.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, διατηρεί σχέση με την επίσης τράπερ, Ρίνα με την οποία επίσης μένουν και μαζί.

«Όλο αυτό που έκανε, δεν το κατάλαβε ο κόσμος αλλά ήταν η αδιαφορία της Ελλάδας»

Ο φίλος του Sin Boy, illeoo εξηγεί πως όλα αυτά που έκανε ο "ράπερ δεν το κατάλαβε ο κόσμος αλλά ήταν η αδιαφορία της Ελλάδας». Τι είπε για την απόφαση του να αφήσει την Ελλάδα μετά το ξέσπασμα του;

"O Sin Boy είναι ο άνθρωπος που ξεκινήσαμε μαζί. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε φάει όλο το ξύλο μαζί. Έχει περάσει και αυτός δύσκολα, όπως εγώ, καταλαβαίνω αυτό που κάνει απόλυτα. Όλο αυτό που έχει γίνει τώρα, από τον Οκτώβρη και μετά, το καταλαβαίνω απόλυτα. Είναι ξεκάθαρο, ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει. Ήταν η αδιαφορία της Ελλάδας και ο τρόπος λειτουργείας της. Ότι στην Ελλάδα όλοι θέλουμε να βγάζουμε άκρη εμείς χωρίς να σκεφτόμαστε τους άλλους και τρώμε τους μικρούς που προσπαθούν να ανέβουν. Αυτό ισχύει και το βιώνω και γω. Καθυστερούν πράγματα που μπορεί να είναι πολύ σημαντικά για κάποιον που πείναγε κάποτε. Όταν αυτό φτάνει σε κάποιο σημείο μετά από πολύ καιρό, ο κάθε άνθρωπος αντιδρά διαφορετικά”.