«Ο Σάκης Ρουβάς βαφτίστηκε σε μια νύχτα πρωταγωνιστής αρχαίας τραγωδίας»

«Νομίζω ότι ζούμε και βιώνουμε μια παρακμιακή εποχή εδώ και αρκετά χρόνια»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ο Σάκης Ρουβάς βαφτίστηκε σε μια νύχτα πρωταγωνιστής αρχαίας τραγωδίας»

Ο Τάκης Παπαματθαίου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Pop up και τον δημοσιογράφο Ιορδάνη Παπακυριακού με αφορμή την καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης «Η παγίδα» και πέταξε τα "καρφιά" του.

Ο γνωστός συγκεκριμένα, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο γεγονός πως ο καθένας μπορεί να μπει στην υποκριτική, δίνοντας ως παράδειγμα τον Σάκη Ρουβά που έχει παίξει αρχαία τραγωδία.

Όσα είπε ο Παπαματθαίου για το θέατρο και τον Σάκη Ρουβά

«Η ρίζα του κακού στο θέατρο βρίσκεται τελικά, όπως αποδείχθηκε, στην κατάργηση της άδειας εξασκήσεως επαγγέλματος του ηθοποιού. Γιατί δεν υπάρχει σεβασμός. Και δεν υπάρχει σεβασμός γιατί είναι ένα «ελεύθερο επάγγελμα». Ο κάθε ένας τυχαίος μπορεί να παραστήσει τον ηθοποιό. Χωρίς να έχει τελειώσει μια σχολή τρία χρόνια, χωρίς να έχει πληρώσει τα δίδακτρα, λόγω κάποιων γνωριμιών μπορεί να χώνεται και να παίζει».

«Θέλω να αναφέρομαι και ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Αυτό του συμπαθούς, στο είδος που ήταν κάποτε, Σάκη Ρουβά. Ο οποίος ξαφνικά, εν μια νυχτί, βαπτίζεται πρωταγωνιστής σε αρχαία τραγωδία. Στις Βάκχες που έκανε τον Διόνυσο» πρόσθεσε για τον τραγουδιστή που φήμες θέλουν να συνεργάζεται με παίκτη του Survivor 4

«Ο Ρουβάς είναι κάτι σε απομίμηση Φλωρινιώτη»

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή Pop Up και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Σάκη Ρουβά, αποκαλύπτοντας πως αποτελεί μία δική του απομίμηση. Ο τραγουδιστής μίλησε επίσης για την Άντζελα Δημητρίου αλλά και για την ηλικία του.

«Ο Ρουβάς είναι κάτι σε απομίμηση Φλωρινιώτη. Μόνο που είναι σε ένα είδος ενώ εγώ τραγουδάω όλα τα είδη», είπε αρχικά.

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης μίλησε βέβαια και για την κόντρα του με τον Λευτέρη Πανταζή: «Όταν τραγουδούσα εγώ, ο Πανταζής ήταν αγέννητος. Εγώ μίλησα στην εταιρεία μου να κάνει δίσκο. Τον στήριζα πολύ, δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό σε μένα. Αλλά μέχρι εκεί.

Την Άντζελα την πήρα να δουλέψουμε μαζί στο μεγαλύτερο μαγαζί. Έκανε καριέρα. Βρεθήκαμε στη Θεσσαλονίκη μετά από χρόνια. Μου είπε ότι θα μιλήσει στον επιχειρηματία για να δουλέψουμε μαζί. Με κάλεσε ο επιχειρηματίας αλλά δεν του είχε πει τίποτα. Όταν έμαθε ότι θέλω να δουλέψω με τα παιδιά μου είπε “εγώ με την οικογένεια Φλωρινιώτη δεν δουλεύω”. Και ποιος σου είπε ότι ο Φλωρινιώτης γουστάρει να δουλέψει μαζί σου;

Ήταν κάποτε να κάνουμε ως οικογένεια το ριάλιτι που κάνει η οικογένεια Όσμπορν στην Αμερική. Ήταν όλα έτοιμα, είχαμε υπογράψει συμβόλαια, κάναμε πιλότους. Τελικά το βγάλανε πολύ προχωρημένο για την Ελλάδα.

Το πιο υπερβολικό που έχουν γράψει είναι ότι είμαι 80. Είμαι 74», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Φλωρινιώτης.