Κυριάκος Μητσοτάκης: Ενηλικιώθηκε η κόρη του - Οι τρυφερές ευχές του

Η κοινή τους φωτογραφία που δημοσίευσε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κυριάκος Μητσοτάκης: Ενηλικιώθηκε η κόρη του - Οι τρυφερές ευχές του

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την οικογένεια του, μιας και γιορτάζει τα γενέθλια της η κόρη του.

Η Δάφνη λοιπόν συμπληρώνει σήμερα 18 χρόνια ζωής και φυσικά ο πρωθυπουργός θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια, αναρτώντας μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα γενέθλια της κόρης του

«Και από σήμερα όλα μας τα παιδιά είναι ενήλικα! Happy 18th birthday Δαφνούλι μου!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποκτήσει τρία παιδιά με την Μαρέβα Γκραμπόφσκι, την 24 χρονη Σοφία, τον 23χρονο Κωνσταντίνο -που βρίσκεται σε σχέση με την Μαρία Σάκκαρη- και τη 18χρονη Δάφνη.

Κυριάκος Μητσοτάκης ενηλικιώθηκε η κόρη του

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την Μαρία Σάκκαρη και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη στο αεροδρόμιο

Πυλώνας του ελληνικού τένις, χαρίζει συνεχείς διακρίσεις στη χώρα μας, και αυτό απέδειξε για ακόμα μία φορά στο Παρίσι, αφού έφτασε στα ημιτελικά του Roland Garros. Μπορεί να μην κέρδισε το τρόπαιο, αλλά η Μαρία Σάκκαρη τους τελευταίους πέντε μήνες κερδίζει (και) στην αγάπη, στο πλευρό του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Ο γιος του πρωθυπουργού, Κυριακού Μητσοτάκη, βρισκόταν δίπλα της στους αγώνες και πανηγύριζε τις νίκες της και κάπως έτσι προέκυψε η αποκάλυψη της σχέσης τους. Έκτοτε και οι δύο προσπαθούν να διατηρήσουν χαμηλούς τόνους και να συνεχίσουν να απολαμβάνουν διακριτικά όμορφες στιγμές μαζί, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως έχουν ανεβάσει μόλις δύο κοινές φωτογραφίες, επιβεβαιώνοντας απλώς αυτά που γράφτηκαν.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη

Ακόμα μία επιβεβαίωση ήρθε, βέβαια, το περασμένο Σάββατο, όταν η Μαρία Σάκκαρη επέστρεψε θριαμβευτικά στην Ελλάδα μαζί με τους γονείς της Κώστα Σάκκαρη και Μαρία Κανελλοπούλου και φυσικά με τον σύντροφό της. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης απέφυγε τα φλας, έχοντας για «βοήθεια» τον κόσμο που αγκάλιασε την τενίστρια #18 της παγκόσμιας κατάταξης, μέχρι που τον συνάντησε ο φακός του YOU την ώρα που την αποχαιρετούσε.

Μαρία Σάκκαρη - Κωνσταντίνος Μητσοτάκης περιοδικό You

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί από σήμερα, Τετάρτη, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ.

Όσα τους ενώνουν

Λίγα είναι γνωστά για τον πρεσβύτερο γιο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, που κληρονόμησε το όνομά του από τον παππού του, έναν από τους μεγαλύτερους πολιτικούς άντρες της χώρας. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είναι απόφοιτος του Κολεγίου Αθηνών, σπούδασε στη Βοστόνη, ενώ λατρεύει τον αθλητισμό και μόνο τυχαίο δεν είναι ότι συναντήθηκε στα κορτ με τη Μαρία Σάκκαρη, αφού μιλάνε την ίδια γλώσσα. «Forehand to forehand παιδί μου», έγραψε την προηγούμενη εβδομάδα, με την τενίστρια να τον κρατά στην αγκαλιά της.