Οικογένεια Σπανούλη και Ζήση σε κοινές καλοκαιρινές διακοπές

Μετά την απόσυρση του από το μπάσκετ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Οικογένεια Σπανούλη και Ζήση σε κοινές καλοκαιρινές διακοπές

Εκτός μπασκετικού χώρου βρίσκονται πλέον δυο κορυφαία ονόματα, Βασίλης Σπανούλης και Νίκος Ζήσης, με τους ίδιους να απολαμβάνουν μαζί τις διακοπές τους.

Πρώτος την ανακοίνωση της απόσυρσης του έκανε ο Βασίλης Σπανούλης το περασμένο Σάββατο ενώ την Δευτέρα ακολουθήσε ο Νίκος Ζήσης.

Λίγο μετά, οι δύο πρώην μπασκετμπολίστες ξεκίνησαν τις κοινές τους οικογενειακές διακοπές μιας και είναι καλοί φίλοι είναι και κουμπάροι.

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Σπανούλης, η Ολυμπία Χοψονίδου, τα έξι παιδιά τους και ο Νίκος Ζήσης με τη σύζυγό του, Φανή Σκούφη, και τα τέσσερα παιδιά τους επισκέφθηκαν την πανέμορφη Κρήτη, με την Ολυμπία να μοιράζεται ένα κοινό στιγμιότυπο τους.

Η φωτογραφία με τις οικογένειες Σπανούλη - Ζήση

Η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία που ποζάρει σύσσωμη η παρέα και έγραψε στην λεζάντα: «Μια εικόνα… χίλια παιδιά».

Οικογένεια Σπανούλη και Ζήση σε κοινές καλοκαιρινές διακοπές

Η ανάρτηση της Χοψονίδου για τον Σπανούλη και την απόσυρση του

H Ολυμπία Χοψονίδου θέλησε να στείλει το δικό της συγκινητικό μήνυμα και δημόσια στον σύζυγό της, Βασίλη Σπανούλη που σε ηλικία 38 ετών, αποφάσισε να κρεμάσει τα μπασκετικά του παπούτσια και να αποσυρθεί από τα γήπεδα.

Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει 6 παιδιά και πριν από λίγες ημέρες γιόρτασε την επέτειο του γάμου του, στηρίζει πάντα ο ένας τον άλλον.

«Όσα τα αστέρια του ουρανού τόσες λέξεις θέλω να γράψω Μα είναι φτωχές αυτές μπροστά στο μεγαλείο της καρδίας σου. Όσα και αν κατάφερες ποτέ δεν ξέχασες ποιος είσαι γι αυτό ο Θεός ανταπέδωσε να φτάσεις εκεί που είσαι.. ήρθε η ημέρα τελικά να πεις το μεγάλο αντίο...

Συγγνώμη αλλά μετά από αυτό η συγκίνηση ,η περηφάνια, οι αναμνήσεις, οι δύσκολες αλλά και οι χαρούμενες στιγμές δεν με αφήνουν να σκεφτώ καμία ομοιοκαταληξία .. Από εμένα τον Θανάση ,τον Βασίλη, τον Δημήτρη, την Αιμιλία, την Αναστασία και την Αλεξάνδρα ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που μας πρόσφερες και για αυτές που θα έρθουν στο καινούριο κεφάλαιο της ζωής μας!! Σ ‘αγαπάμε πολύ!!», έγραψε χαρακτηριστικά η Ολυμπία Χοψονίδου.