Γιώργος Χρανιώτης - Γεωργία Αβασκαντήρα: Αυτό το όνομα θα πάρει ο γιος τους

«Θεωρώ πως η γυναίκα μου είναι εξαρτημένη από εμένα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιώργος Χρανιώτης - Γεωργία Αβασκαντήρα: Αυτό το όνομα θα πάρει ο γιος τους

Το πρωί της Τρίτης, ο Γιώργος Χρανιώτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” και στην δημοσιογράφο Άννα Ζηρδέλη και αναφέρθηκε στην σύζυγο του, Γεωργία Αβασκαντήρα.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη σχέση εξάρτησης που έχει με την αγαπημένη του ενώ αποκάλυψε και το όνομα που έχουν αποφασίσει να δώσουν στον γιο τους, λίγο μετά την επέτειο γάμου τους.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Χρανιώτη

“Με τη σύζυγό μου ευχαρίστως θα ξανασυνεργαζόμουν. Ελπίζω να έχει τη διάθεση να με ακολουθήσει για λίγο στην περιοδεία. Η βάπτιση του γιου μας σίγουρα δε θα γίνει φέτος. Την έχω φανταστεί καλοκαίρι και αποφασίσαμε να μην την κάνουμε ακόμα γιατί είναι λίγο τα πράγματα περίεργα ακόμα με τον κορώνα.

Το όνομα που θα δώσουμε στον γιο μας είναι Αλέξανδρος. Είμαι σίγουρος ότι η γυναίκα μου και να με ξαναδιώξει από το σπίτι μετά θα με ξαναζητήσει. Θεωρώ ότι είναι ελαφρώς εξαρτημένη από εμένα όπως και εγώ από εκείνη οπότε όλα αυτά τα… “πικάντικα” απλώς συμβαίνουν”.

Η σύζυγος του Χρανιώτη μας δείχνει την κοιλιά της έναν χρόνο μετά την γέννα

Πριν ακριβώς έναν χρόνο, η Γεωργία Αβασκαντήρα έγινε για πρώτη φορά μητέρα με την ίδια να μας δείχνει πως είναι η κοιλιά της σήμερα.

Το βράδυ της Παρασκευής, η Γεωργία θέλησε να προχωρήσει σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προκειμένου να μας δείξει πως είναι η κοιλιά της, έναν χρόνο μετά τη γέννα.

«[Αυτή είναι η κοιλιά μου!!! Από μικρή έχω μάθει να δουλεύω πολύ για αυτή ή αλλιώς για το κέντρο μου, αφού στο χορό όλα ξεκινούν από εκεί και όχι μόνο…. από πολύ νωρίς έμαθα τι σημαίνει το κέντρο μας, ο πυρήνας μας και πως πρέπει να ασχολούμαστε με αυτό!

Είχα συνηθίσει να έχω ένα άρτιο αποτέλεσμα λόγω των πολλών ωρών χορού που έχω κάνει! Στην εγκυμοσύνη μου λόγω κάποιων επιπλοκών που είχα, χρειάστηκε να κάνω αντιπηκτικές ενέσεις (για να είναι το μωρό μου καλά) με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί στο δέρμα μου, αυτή η σκιά καθώς και ραγάδες!Αν εσύ βλέπεις μια ατέλεια, μια αντιαισθητική λεπτομέρεια, εγώ το βλέπω σαν δύναμη και εμπειρία και με πολύ περηφάνια και ευγνωμοσύνη στη δείχνω, για να σου πω ότι αν για κάποιους, κάτι που έχεις πάνω σου, χαρακτηρίζεται σαν ατέλεια, για σένα μπορεί να είναι η δύναμη σου, η γοητεία σου και η περηφάνεια σου!!!]».

Γεωργία Αβασκαντήρα η σύζυγος του Χρανιώτη ας δείχνει την κοιλιά της έναν χρόνο μετά την γέννα