Ελένη Φουρέιρα: Ξεκίνησε τις διακοπές - Οι φωτογραφίες με καυτό μπικίνι

«Μοιράζει» εγκεφαλικά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελένη Φουρέιρα: Ξεκίνησε τις διακοπές - Οι φωτογραφίες με καυτό μπικίνι

Τις καλοκαιρινές της διακοπές ξεκίνησε η Ελένη Φουρέιρα, με την ίδια να ποζάρει με το πιο καυτό μπικίνι της και να προκαλεί εγκεφαλικά.

Λίγο μετά το τέλος του House of Fame αλλά και την συγκλονιστική της εμφάνιση στα Mad VMA 2021, η ίδια αποφάσισε να αφιερώσει λίγο χρόνο στον ευατό της.

Έτσι, έκανε μια μικρή απόδραση μαζί με τους φίλους της και συγκεκριμένα στη Τζιά με φουσκωτό, απολαμβάνοντας τον ζεστό και ηλιόλουστο καιρό.

Το απόγευμα μάλιστα της Τρίτης, η ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και μερικά στιγμιότυπα από την εξόρμηση της, στα οποία ποζάρει με μικροσκοπικό κίτρινο μπικίνι.

Η ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα

«Ο Αλμπέρτο είναι ένας υπέροχος άνθρωπος»

Η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε πριν από λίγο καιρό στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω και μεταξύ άλλων δε δίστασε να μιλήσει και για τη σχέση της με τον Αλμπέρτο Μποτία αλλά και για τις φήμες που τους θέλουν να κάνουν τον επόμενο βήμα και να παντρεύονται.

Η ίδια εξήγησε πως ο Μποτία είναι ένας άνθρωπος που θα ήθελε να κρατήσει στη ζωή της ενώ αποκάλυψε πως θα ήθελε να κάνει δύο παιδιά.

«Προσπαθώ να κρατάω κάποια πράγματα για μένα, να μη μιλάω για την προσωπική μου ζώη. Είμαστε με τον σύντροφό μου δυο ελεύθεροι σαν άνθρωποι. Δεν είναι σκοπός της ζωής μας να παντρευτώ. Τον φοβάμαι τον γάμο. Ιδανικά θα ήθελα να είχα ήδη δυο παιδιά.

Θέλω να κάνω πολύ παιδιά. Ο Αλμπέρτο είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και με τους υπέροχους ανθρώπους στη ζωή μου θα μπορούσα να ζήσω όλη μου τη ζωή», σχολίασε χαρακτηριστικά η Ελένη Φουρέιρα, η οποία στη συνέντευξή της μίλησε και για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που έζησε.

Ελένη Φουρέιρα Μποτία γάμος

Όσο για τις πλαστικές επεμβάσεις, η Ελένη Φουρέιρα απάντησε: «Είμαι υπερ των επεμβάσεων αλλά όχι της υπερβολής. Έφτιαξα το στήθος μου πριν 3 χρόνια και νιώθω πολύ καλά με αυτό».