Πέτρος Πυλαρινός: Ρομαντικό ραντεβού με την αγαπημένη του, Βάλια Χατζηθεοδώρου

Η τρυφερή φωτογραφία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πέτρος Πυλαρινός: Ρομαντικό ραντεβού με την αγαπημένη του, Βάλια Χατζηθεοδώρου

Πιο ερωτευμένοι και αγαπημένοι από ποτέ είναι ο Πέτρος Πυλαρινός και η Βάλια Χατζηθεοδώρου, με το ζευγάρι να απολαμβάνει ένα ρομαντικό δείπνο.

Το βράδυ της Τρίτης, ο frontman των Alcatrash και το πρώην κορίτσι του “Τροχού της Τύχης” έφαγαν δίπλα στη θάλασσα, με την Βάλια να απαθανατίζει την τρυφερή αυτή στιγμή.

Η σχέση τους μετρά σχεδόν 1.5 χρόνο ωστόσο οι δυο τους έχουν αποφασίσει να κρατούν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο, η όμορφη Βάλια έβγαλε φωτογραφία τον αγαπημένο της και την μοιράστηε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram.

Η φωτογραφία του Πέτρου Πυλαρινού που δημοσίευσε η Βάλια Χατζηθεοδώρου

Πέτρος Πυλαρινός ρομαντικό ραντεβού με την αγαπημένη του, Βάλια Χατζηθεοδώρου

«Την Βάλια την κόλλησα εγώ και τώρα αναρρώνει»

Το πρωί της Τρίτης, ο Πέτρος Πυλαρινός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Στην φωλιά των Κου-Κου” και στον Αρτ και μέσα σε όλα μίλησε για την περιπέτεια που είχε με τον κορωνοϊό.

Τόσο και ο ίδιος όσο και το συγκρότημα του, Alcatrash, νόσησαν από κορωνοϊό αλλά την Δευτέρα επέστρεψαν στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” και στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως πέρασε αρκετά δύσκολα την καραντίνα και πως δυστυχώς κόλλησε και την σύντροφό του, Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Πέτρος Πυλαρινός για κορωνοϊό

«Τώρα είμαι κι εγώ καλά. Η καραντίνα μου ήταν δύσκολη. Δεν ήταν πολύ ενδιαφέρουσα, είναι δύσκολο πράγμα παιδιά και προσέξετε λίγο παραπάνω και δεν κολλήσετε θα είναι ευχής έργον. Το πέρασα πολύ βαριά.

Είμαστε έξω από τα νερά μας ακόμα γιατί αυτό το πράγμα σου αφήνει μια κόπωση και μια δυσκολία στην καθημερινότητά σου. Το κορίτσι μου νόσησε. Της μαγειρεύω, αλλά δεν έχει γεύση και αυτό είναι το καλύτερο. Την Βάλια την κόλλησα εγώ και τώρα αναρρώνει. Επειδή δεν έχει γεύση, μαγειρεύω ό,τι βλακεία θέλω και της λέω ότι το είδα στο MasterChef».